Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Супер утакмица, прво полувреме малце ко во грч да беа ама во второ ме потсетија на Милан од пред 3-4 години кога топката неможеше да им се земе од нозе и правеа чуда со нејзе:)

Него шала на страна јас сум тотално ама буквално тотално вчудоневиден од играта на Бекам.
Многу луге го мрзат и викаат дека е лигуш и слично, ама дечкото со каков жар игра и како професионалец е тоа е чудо невидено.
И дава одличен баланс на играта на Милан, многу ретко знае да утне пас, трча и го има по цел терен, денеска 2 асистенции стварно сум одушевен.

Исто така и Абиати последниве 2-3 утакмици ми прави мерак, имаше минимум 20 одлични интервенции од многу тешки позиции.ќ

И стандард на крајот пак мора малце критика за Анчелоти можеше и порано да направи некоја замена, колку да бидат и другите играчи во форма.
Некако премногу форсира еден ист состав и незнам кога другите би требало да влезат вонредно во игра дали ке имаат свежина и континуитет.
Не како на други утакмици да извади напагач и да стави бек, туку можеше накај 70 да го стави Рони наместо Кака, Шева наместо Пато и Дармиа наместо Замброта.

П.с Патката има опасен потенцијал, само сум забележал кога ке тргне спринт напред неконтролирано си дава фор незнам дали сте приметиле:) Патка луда:)

Да ме праша Господ каков Милан сакаш да гледаш до крај на животот, ќе му ја дадам снимкава од прееска, и крај на муабетот.
Додуша и овие Лацио не се репер за дали не бива или не, пошто се поим и дефиниција за пациенти, али ако се пренесе ова во константност некоја ќе нема сопирање.

пс.јави се непознато другарче, батали ги гредата јажето и шишето Варикина, не вреди Лацио :):)

Ех Лацио Лацио за курац ме бацио... стари пациенти, ќе им пуштиш куп одма јаки се, доаѓа првенство нигде ги нема ај ќе ги биде и нив :)
Почнавмо со 5 па 4 сеа 3 ова се со попуст, ништо од голманите нивни :)

Супер утакмица особено второто полувреме, задоволен од одбраната не примивмо гол инаку по обичај секоја утакмица по еден гол примамо.
Многу неискористени зицери добро што водевмо 0-2 инаку ќе го изедев телевизорот дома.

Кака последниве 2 утакмици слабо игра, ама добро барем постигна гол, а Бекам ќе го пофалим во тек на неделава ме мрзи да пишуем сеа.

Бекам е одличен. Тотално сменив мислење за него. Човекот е по цел терен само трча и работи. Вистински фудбалер. Е ваков играч ни треба од одамна. А за Пато само пофалби и една замерка. Стварно многу фор си дава кога е во својот препознатлив спринт. Одлични се Милан. Следен натпревар со Реџина, победа и после градското дерби со Интер. Ке биде интересно!!! :vozbud:

Бекам е одличен. Тотално сменив мислење за него. Човекот е по цел терен само трча и работи. Вистински фудбалер. Е ваков играч ни треба од одамна. А за Пато само пофалби и една замерка. Стварно многу фор си дава кога е во својот препознатлив спринт. Одлични се Милан. Следен натпревар со Реџина, победа и после градското дерби со Интер. Ке биде интересно!!! :vozbud:

Бекам е супер и би сакал да остане во Милан, вистина кај шо беше топкана таму беше и тој ама пак ја нема таа брзина и моќ на трчање што ја имаше порано.

Што ке му ја брзината кога трча цело време и со големата подвижност го надокнадува тоа. А плус и не му треба брзина за да помине некој противник зашто најкомотно знае да подаде преку играч со огромна прецизност.

Бекам е супер и би сакал да остане во Милан, вистина кај шо беше топкана таму беше и тој ама пак ја нема таа брзина и моќ на трчање што ја имаше порано.
Со оглед на тоа што Милан не игра толку игра 1 на 1 не му ни треба брзина и моќ, доволно е тоа нишанот да го намести и да стрела:)

Да се надоврзам на итар пејо да ме праша господ каков сакам да го глеам Милан, дефинитивно тоа ке биде првото полувреме против Манчестер пред 2 години.
Тоа беше....беше....беше... есктаза:)

Кога збореше Гатузо зошто дојде Бекам нема да трчи.Тој испадна главна машина и замислете со него што тандем ке бидат. Како Усаин Болт и Асафа Пауел ќе се
Браво Милан не ве гледав ама знам што сте направиле:smir:

Или пак првото полувреме против Ливерпул во финалето на ЛШ кога педерски изгубивме...

Леле , искрено ми падна жал во второ полувреме за Лацијаливе.
Ги силуваа на теренот...Не знаеја главата кај им е .:vozbud:

Од сите сум задоволен.
Ме изненади одбраната посебно тандемот Сендерос - Бонера .
А и Дармиан растура момакот - има потенцијал.:)

А и Дармиан растура момакот - има потенцијал.:)
Чекај допрва доаѓа неговото време, не за ѓабе го земаат во младите на Италија:

• 2006 Italy U-17 - 7 (0)
  • 2006 Italy U-18 - 5 (0)
  • 2007/08 Italy U-19 - 10 (0)

Ќе не памети голманов на Лацио !!! За две сезони тоест 4-напревари прими од Милан околу 12-гола.
Можевме да му дадовме и повеке голови. Две грешки на Пто и Кака со долгите форови сами пред голман и стативата на Кака.

FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!!!

Супер роденденски подарок:wink:.
Солидна игра....можевме и подобро да изиграме.....ако бевме малце поозбилни во нападот.
Во секој случај не е лошо.

Абе више си играа со нив и Кака и Пато промашуваа нешто што не може да се промаши:wink:.

браво за бекам,стварно не очекував од него ваква игра,2 асистенции сега,гол на претходните 2 утакмици,стварно ме изненадува,исто и сендерос одлично изигра позади,кака и пато стандардно добри,абиати ѕвер,
ајде сеа реџина па после интер да ги бомбардираме :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom