Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво браво,30 мин не игравме ништо потоа со голов и сега плус напаѓаме..Пато одличен напаѓач вистински голгетер..новиот Шева.

Бекам со топката беше пред сите играчи и од Лацио и кога асистираше кон Пато всушност подаде наназад бидејќи Пато беше позади топката. А тоа не е офсајд. Иначе да. 2-0.

Одлично! Уште една победа која не приближува кон врвот. Киксна Интер, кисна и Јуве а ние си одигравме по план. 3-0 чиста победа. Браво Пато!!!

Уффф солидно Што ви кажав за утакмицава дека лацио ќе ја пушти ќе видите дека догодина ние ќе им пуштиме ан нив една !
Со мислите сум на дербуито на Милано!:vozbud:

lej лом напраивме

честито победа

сеа следните ни се

AC Milan - Regina

Inter - Ac Milan

Честито победа!!И Шева гол да даде!!:helou:

Честито победа Миланези!!!
Шева гол?? Ај кажетеми како го даде зш јас не го видов вториот гол, Пато одличен гол, Кака супер супер супер гол!!!
Моментално во Милан само Пато, Абиати и малце Кака спаѓаат во најдобрите!

Честито нека ни се новите 3 бода! Сеа сме втори и имаме шанси за Скудетото!
Секоја чест за Бекам,изигра многу солидно.Сендерос беше добар,заслужува голема оценка за играта вечерва.Пато и Кака можеа да даат уште по еден гол :) ,ама да не бараме премногу,задоволни сме и со ова!

Леле требаше 7 да им дадемо бе

али ок нема врска, овој дебелиов на 2:0 не се затвора на 1 разлика се затвора :tapp:

Одлична утакмица мило ми е што Кака даде гол се глеаше дека сака многу да даде гол вечер, Пато стандардно одличен, Бекам според мене најдобар денеска со Абиати

и другите солидни 2 место и идемо накај прво :vozbud:

Честито победа Миланези!!!
Шева гол?? Ај кажетеми како го даде зш јас не го видов вториот гол, Пато одличен гол, Кака супер супер супер гол!!!
Моментално во Милан само Пато, Абиати и малце Кака спаѓаат во најдобрите!

Абе бате викаах да даде! а не дека дадел.......:pos2::kesa:

второ место добро е..второ полувреме ние ја држевме играта

п.с амрбозини го даде вториот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom