Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Супер утакмица, прво полувреме малце ко во грч да беа ама во второ ме потсетија на Милан од пред 3-4 години кога топката неможеше да им се земе од нозе и правеа чуда со нејзе:)

Него шала на страна јас сум тотално ама буквално тотално вчудоневиден од играта на Бекам.
Многу луге го мрзат и викаат дека е лигуш и слично, ама дечкото со каков жар игра и како професионалец е тоа е чудо невидено.
И дава одличен баланс на играта на Милан, многу ретко знае да утне пас, трча и го има по цел терен, денеска 2 асистенции стварно сум одушевен.

Исто така и Абиати последниве 2-3 утакмици ми прави мерак, имаше минимум 20 одлични интервенции од многу тешки позиции.ќ

И стандард на крајот пак мора малце критика за Анчелоти можеше и порано да направи некоја замена, колку да бидат и другите играчи во форма.
Некако премногу форсира еден ист состав и незнам кога другите би требало да влезат вонредно во игра дали ке имаат свежина и континуитет.
Не како на други утакмици да извади напагач и да стави бек, туку можеше накај 70 да го стави Рони наместо Кака, Шева наместо Пато и Дармиа наместо Замброта.

П.с Патката има опасен потенцијал, само сум забележал кога ке тргне спринт напред неконтролирано си дава фор незнам дали сте приметиле:) Патка луда:)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.987
Да ме праша Господ каков Милан сакаш да гледаш до крај на животот, ќе му ја дадам снимкава од прееска, и крај на муабетот.
Додуша и овие Лацио не се репер за дали не бива или не, пошто се поим и дефиниција за пациенти, али ако се пренесе ова во константност некоја ќе нема сопирање.

пс.јави се непознато другарче, батали ги гредата јажето и шишето Варикина, не вреди Лацио :):)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Ех Лацио Лацио за курац ме бацио... стари пациенти, ќе им пуштиш куп одма јаки се, доаѓа првенство нигде ги нема ај ќе ги биде и нив :)
Почнавмо со 5 па 4 сеа 3 ова се со попуст, ништо од голманите нивни :)

Супер утакмица особено второто полувреме, задоволен од одбраната не примивмо гол инаку по обичај секоја утакмица по еден гол примамо.
Многу неискористени зицери добро што водевмо 0-2 инаку ќе го изедев телевизорот дома.

Кака последниве 2 утакмици слабо игра, ама добро барем постигна гол, а Бекам ќе го пофалим во тек на неделава ме мрзи да пишуем сеа.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Бекам е одличен. Тотално сменив мислење за него. Човекот е по цел терен само трча и работи. Вистински фудбалер. Е ваков играч ни треба од одамна. А за Пато само пофалби и една замерка. Стварно многу фор си дава кога е во својот препознатлив спринт. Одлични се Милан. Следен натпревар со Реџина, победа и после градското дерби со Интер. Ке биде интересно!!! :vozbud:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Бекам е одличен. Тотално сменив мислење за него. Човекот е по цел терен само трча и работи. Вистински фудбалер. Е ваков играч ни треба од одамна. А за Пато само пофалби и една замерка. Стварно многу фор си дава кога е во својот препознатлив спринт. Одлични се Милан. Следен натпревар со Реџина, победа и после градското дерби со Интер. Ке биде интересно!!! :vozbud:
Бекам е супер и би сакал да остане во Милан, вистина кај шо беше топкана таму беше и тој ама пак ја нема таа брзина и моќ на трчање што ја имаше порано.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Што ке му ја брзината кога трча цело време и со големата подвижност го надокнадува тоа. А плус и не му треба брзина за да помине некој противник зашто најкомотно знае да подаде преку играч со огромна прецизност.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Бекам е супер и би сакал да остане во Милан, вистина кај шо беше топкана таму беше и тој ама пак ја нема таа брзина и моќ на трчање што ја имаше порано.
Со оглед на тоа што Милан не игра толку игра 1 на 1 не му ни треба брзина и моќ, доволно е тоа нишанот да го намести и да стрела:)

Да се надоврзам на итар пејо да ме праша господ каков сакам да го глеам Милан, дефинитивно тоа ке биде првото полувреме против Манчестер пред 2 години.
Тоа беше....беше....беше... есктаза:)

Член од
17 јули 2008
Мислења
280
Поени од реакции
5
Кога збореше Гатузо зошто дојде Бекам нема да трчи.Тој испадна главна машина и замислете со него што тандем ке бидат. Како Усаин Болт и Асафа Пауел ќе се
Браво Милан не ве гледав ама знам што сте направиле:smir:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Или пак првото полувреме против Ливерпул во финалето на ЛШ кога педерски изгубивме...

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Леле , искрено ми падна жал во второ полувреме за Лацијаливе.
Ги силуваа на теренот...Не знаеја главата кај им е .:vozbud:

Од сите сум задоволен.
Ме изненади одбраната посебно тандемот Сендерос - Бонера .
А и Дармиан растура момакот - има потенцијал.:)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
А и Дармиан растура момакот - има потенцијал.:)
Чекај допрва доаѓа неговото време, не за ѓабе го земаат во младите на Италија:

• 2006 Italy U-17 - 7 (0)
  • 2006 Italy U-18 - 5 (0)
  • 2007/08 Italy U-19 - 10 (0)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Ќе не памети голманов на Лацио !!! За две сезони тоест 4-напревари прими од Милан околу 12-гола.
Можевме да му дадовме и повеке голови. Две грешки на Пто и Кака со долгите форови сами пред голман и стативата на Кака.

FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!!!

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.829
Супер роденденски подарок:wink:.
Солидна игра....можевме и подобро да изиграме.....ако бевме малце поозбилни во нападот.
Во секој случај не е лошо.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Абе више си играа со нив и Кака и Пато промашуваа нешто што не може да се промаши:wink:.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
браво за бекам,стварно не очекував од него ваква игра,2 асистенции сега,гол на претходните 2 утакмици,стварно ме изненадува,исто и сендерос одлично изигра позади,кака и пато стандардно добри,абиати ѕвер,
ајде сеа реџина па после интер да ги бомбардираме :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom