DarthMakedon
Македонец
- Член од
- 20 април 2008
- Мислења
- 1.915
- Поени од реакции
- 167
Во 20:30 игра19:30 часот
така мислам
На SuperSport а може и на DSF или Premiera, ама не сум сигурен...Фала за линковите ама јас сепак да прашам,на кои канали е можно да се дава утакмицата?:smir:
Натпреварот ќе го емитува германската телевизија NDR која е free to air на Астра сателитот.На SuperSport а може и на DSF или Premiera, ама не сум сигурен...
и уште еднаш линкојте нека ги има на странава
Tuka si u pravo neka go otpustat veke smaceno ni e na site da gledame kako ni useruva utakmici koj sigurno trebase da gi dobiemeА моментално и гадната Пума што дал таква изјава...
Да дае господ да му се скршат двете нозе, поглуп играч моемнтално во Милан немаме!
HANNOVER 96-MILAN: LE FORMAZIONI UFFICIALI
21/01/2009
HANNOVER: Enke; Balitsch, Fahrenhorst, Eggiman, Rausch; Rosenthal, Forssell, Pinto, Huszti; Forssell, Stajner.
MILAN: Dida; Bonera, Senderos, Thiago Silva, Antonini; Beckham, Emerson, Flamini; Ronaldinho; Shevchenko, Inzaghi.
Нигде ја нема по телевизииве!На SuperSport а може и на DSF или Premiera, ама не сум сигурен...
и уште еднаш линкојте нека ги има на странава
Абе размислив малце и сфатив...Ај играл 2-3 натпревари и ти одма знаеш дека е најбескорисен
престани те молам
знам тешко ти е нема милан да ги земе Адебајор и Фабрегас за да сме ДУПЛО подобри :/
Да, а врв на кариерата му беше натпреварот со Фиорентина...:pos2::pos2:не би се сложил
Бекам за тоа време што го изигра за Милан играше изненадувачки добро и пожртвувано
на пример од Сидорф на сите натпревари беше подобар
затоа не ти е на место муабетот
Курац не даваат албанцитеНигде ја нема по телевизииве!
А кој супер спорт???
Се гледа дека си едно несозреано детиште!Абе размислив малце и сфатив...
Што ќе ни се Адебајор и Фабрегас, па тие се старци, веќе неможат да одат, а не па да играат фудбал.Фабрегас 21, Адебајор 24 година/и и ќе сме ги зимале, со кој памет?Па после место AC Milan да не викаат PC Milan(пензионерски клуб Милан).Е ќе не викаат!!
Поздрав4е.:helou:
Да, а врв на кариерата му беше натпреварот со Фиорентина...:pos2:
Со тие играчи ќе бидеме барем еден ипол пат појаки од сега.
Ама не ми се верува дека ќе ги земиме, а и Кака ќе си оде.Ако ги договориме трансферите, добро ќе биде.:zlo:
И денес не ги сакашЈас многу пати кажав."Не би сакал да си оде, ама и ако си оде ќе биде добро за нас"
A за годините:24, 22, 24....
Доколку ги земеме овие играчи како замена за Кака, да бидам искрен-ќе бидам пресреќен.