на телма во 20:30абре ако потпиши ден на жалост че објавам :nesum:
само ај да обрниме внимание и нанатпреварот...чекам покасно линкови а и патем на којатв че има?![]()
Бонера и Калзе нема да играат а за др не се толку критични ко знаете кој.Тој што ќе добие жолт картон вечерва од Бонера, Фламини, Каладзе и Пирло нема да игра против Болоња на 25.
Таа вест е веста што гол.ком ја напишаа-Берлускони:ќе го продадам Кака, гол.ком секогаш изопачуваат нешто, колку некои дечки да се запалат до максимум.леле колку се нанервирав сега отварам 24 и само ми се избацува веста : Берлускони: Тешко ќе го задржиме Кака
како демек берлускони е жртвата :nenene:
На какво крадење мислиш?Фала:helou:.Берлускоони малу му е што ја кради италиа како премиер сеа и ваму сака.:kesa:
Леле што сакамда им ги скршат главите на Берлускони и сите останати!
Само гледаат фунти пред себе тие,не го гледаат другото позначајно богатство!
Најмногу Милан заработуваше од дресови, облека, нараквици со Кака знакот, и од влезници
Продажбата на сезонски карти ке се намали многу, во тоа сум сигурна
Берлу сеа ке заработи пари ама после ке ги изгиби истите:helou:
Епа ако го продадат единствени виновници и предавници ке се Берлускони и Галијани, затоа што одат спроти волјата на пошироката маса односно на навивачите, тоа е моето мислење.... Значи викам ако го продадат, ако не го продадат со тоа ке ја докажат лојалноста спрема тимот...:helou:
Добар си!
Шо се однесува до Кака, негова е одлуката дали да замини. Тимот и да ја прифати понудата Кака не мора да прифати, не е никаков изговор то од негова страна.
Јас сепак мислам дека е финта некоја, Кака ако не е задоволен во Милан сигурно нема да е задоволен во Манчестер Сити.
А пак Кака ако ни сврти грб, како да сме некој просечен клуб?:jaj:А ти да беше на негово место немаше да се чувтвуваше понижен? Да направиш толку многу за клубот а тие му враќаат вака, како да е некој просечен играч.
Кака вечер ќе почне од 1 минута...таке да ќе има многу пеење песни на трибините!!! Е ка не сум ја таму да му напраем атентат на Берлускони!!!![]()
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Pato.
Официјална формација!!!
КАКА
Абе читај неколку страни назад и не забегувај со прашањаZosto Ronadlinho nema da igra bre.....:baeh::baeh:?![]()
Па ќе е, види погоре - официјалниот составАбе читај неколку страни назад и не забегувај со прашања
Казнет е 3 натпревари мислам
Вечерва само едно ни е битно, дали Кака ке е во прв состав ако не....:cry:
Леле, Роналдињо не игра, шо му е повреден е?MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Pato.
Официјална формација!!!
КАКА
Нормално дека ќе игра Кака.MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Favalli, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakà, Seedorf; Pato.
Официјална формација!!!
КАКА
Не е повреден доби бан:wink: Не игра зс во купот со лацио му дал на некој лакт заборавив како се викаше и 3 утакмици ми се чини беше.Леле, Роналдињо не игра, шо му е повреден е?