DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.661
- Поени од реакции
- 9.972
Што е со овие бе само лежат по терен ебате
--- надополнето ---
Цццц 2-0
--- надополнето ---
Цццц 2-0
Вистина е, појаки се за класа. Не се ни сомневавме во тоа досега. Можеби тек до третиот меч ако се игра кај нас ќе можеме да ги победиме, ама денес нема што да бараме иако и они не покажаа ништо.da bideme realni drugari sakame da priznaeme ili ne skendija ima podobar tim,a za publikata moj komentar e deka gi ima mnogu onolku kolku sto na vardar nema cela sezona,sega zalno e sto e taka ama e vistinito
Никој не вика за бројноста бе,туку за НАВИВАЊЕТО.da bideme realni drugari sakame da priznaeme ili ne skendija ima podobar tim,a za publikata moj komentar e deka gi ima mnogu onolku kolku sto na vardar nema cela sezona,sega zalno e sto e taka ama e vistinito
Тие ти се Нено, Фабио и Вардар. По презимиња се пишани.Да и нивната е никаква, ама па нашиве се ептен дуздибидуси. Ми се заеба стримот, неможам да кинам живци, само сецка, само кочи, па изгасив...
Неможам да видам убаво кој ни игра. Го читам тимов од страна и се чудам како можел да извади ваков остав...
Кој е овој Силва бе???
И Карлос игра :nesvest:
И ВандаирТие ти се Нено, Фабио и Вардар. По презимиња се пишани.
Да де, ВандаирИ Вандаир
Од тие само Вандаир го препознав по презимево, а претпоставував и дека еден од нив е Нено (мислев дека е тој Силва), ама ми текна дека беше нешто Карлос Абриљо или се лажам можеби, пошто од памет трескам. За момент помислив дека и карлос игра
Што начукал толку Бразилци во прв тим да гои ебам. Нека го стави таму пандои, малку свежа крв да видиме.
Кој игра лев бек? Нено или Георгиевски?
Нели и двајцата се природно десни бекови :raz:
Одбрана Џангаровски и Бојовиќ, мада ја сакав Никанечвски повеќе да стартува...