Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ако сака некој, една анализа да направи пошто не бев дома и не ја гледав:smir:

Како изигра Пато?
Добро изигра како и секогаш, имаше шут од 99 kmh во гол ама одбрани голманот а имаше и добри дриблинзи, само мора да поработи на смирување на топката често му бега...

Syn.. многу чуден човек си:):)

Штом Анчелоти го бара тогаш си има некоја своја замисла не се секирај ти. Нема да даваат миљони и плус висока плата за да ја грее клупата ...
Плус да не заборавиме е играч од Премиер Лигата- најјаката лига во светот а не од Португалија. Кварезма мисли дека игра против Амадора,Навал,Леиксосес...и ќе дрибла како сака, е нема брат.:toe:

А за болдираново изгледај едно клипче од него па кажи ми дали ќе го смениш мислењето :wink:

Не за бадијала и Реал Мадрид го бараат.

Добро бе, ај дај ми едно клипче од Шева и убеди ме дека моментално е еден од најдобрите напаѓачи во светот, тој клип на Пенант е стар 2 години ( види го насловот на истиот ), сезоната 2007/2008 и оваа 2008/2009 јас него не го видов во стартниот тим на Ливерпул, скоро 2 години не заиграл стандардно во прв тим, или ти подобро ги знаеш неговите квалитети од Рафа Бенитез, така испаѓа.
Незнам зашто си се фатил ко слеп за стап за играчов ( а го забораваш Гуркуф кој заигра и за Франција сезонава ), ако добро ти иде на football manager со комбинаториките сети се дека истото е компјутерска игра преполна со багови, и заеби го нашиот ''експертизам'' на форумов, али и човек со блага ретардација ке ти каже дека Пенант е светлосни години од играч кој заслужува статус на првотимец во Милан ( а тоа е она што тој бара ) и воопшто играч кој треба да го облече дресот на Милан . Ако се согласи да грее клупа и да биде играч од втор план, бујрум, нека го земат, може и ке им се најде, али на 25 години да се согласи со таков стаутс тешко, башка карактер и темперамент нула, 100 пати имал проблеми со законот до сега .

п.с. Не ја споредувај Англија со Италија, нека ти текне како К.Р. се изгуби со Милан во Милано, таквите играчи се лесен залак во Серија А .

п.м.с. Баталија дискусијава, нема потреба да се ништи темава со играчи од типот на Пенант и за шпекулација која треба да се реализира тек нарендно лето .

Ја пак да прашам, кај е Тиаго Силва нели играч на Милан е ?
Го нема ни на тренинг со Милан го нема ни на пријателска, а викавте дека ќе тренира со Милан :) :плачко:

Дида фати пенал :vozbud: на Тијаго Невес и еден промарши

а Рони, Шева, Пипо и Фламини дадоа
на Емерсон (вошка) му го фати - е многу ме нервира

победа :smir:
на пенали ама си е победа 4-2

Знаев дека некако мора да се реши утакмицава бидејќи е куп натпревар и пак исклучив, не догледав.:tapp:

Важно сме тепале. Додека гледав второ видов Дида фана 2-3 тешки удари и Сендерос со клизач го изблокира еден кој упати удар од 5м :tv:

Шева викаш гол дал од пенал...:vozbud::vozbud:
Сега психички ќе се растерети по промашениот пенал против Ливерпул и зицерите во продолженијата.:helou:

За Емерсон не ме чуди шо промашил.:jaj:

Дечкото е купен се ова лето тек ќе стигне во Милано!!!
Сега сеуште е во Бразил со неговиот клуб:wink:

Ја пак да прашам, кај е Тиаго Силва нели играч на Милан е ?
Го нема ни на тренинг со Милан го нема ни на пријателска, а викавте дека ќе тренира со Милан :) :плачко:

Важно играч на Милан е и сега оти нема право да настапи до крај на сезона за Милан, Џенова го бараат на позајмица од Милан до крај на сезона.

Мислам дека треба да им го дадеме да сети човекот како е да играш во Серија А за да следната година колку толку има некое искуство:)

Ни почна годината со победа.
Тоа е добро :pipi:

Вистинскиот натпревар не чека за 6 дена, тогаш треба да се докажеме :)

Дечкото е купен се ова лето тек ќе стигне во Милано!!!
Сега сеуште е во Бразил со неговиот клуб:wink:

Јас како што знам од Јануари е кај нас и треба да тренира со нас до крајот на сезоната или пак да го позајмиме во некој друг клуб(Џенова е заинтересирана за него).

Победа си е победа макар и на пријателска па и на пенали. Важно е сеуште Пато е во форма а Сендерос се подобро игра.

Победа си е победа макар и на пријателска па и на пенали. Важно е сеуште Пато е во форма а Сендерос се подобро игра.

Gabe koga se vo forma koga odbranata ce kiksa.Mora nesto da se prameni (1 da go vidam senderos kako starter da pocni vo seria a)
Na Maldini mu dojde vremeto treba nekoj da go zameni ama sigurno toa nema da bide ivan helgera:pos:

Ехх ајде нека е честито победата на Милан, и стартот на Бекам. На сите телевизии го даваа Бекам дека прв натпревар му бил во Милан...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom