Шала на страна сум го глеав овија Адлер, добар е многу, сум гледал 2-3 утакмице стварное звер, има рефлекс добар, а и стабилен е , не истрчува без веза и не кикса многу.На youtube.com ги ставаат само добрите одбрани а кузнае колку киксира во игра (немора да е така само давам пример).
Ете пиши Абијати ќе видиш какви одбрани има он, а и против Удинезе како Касиљс да беше
Иначе ако не се лажам ти си основачот на првата тема.Браво мајсторе,многу постови се испишааГледам не си многу присутен.Тоа време кога си бил присутен Милан беше првак на европа и газеше.Се надевам среќа си и ке почне Милан да гази!Краток поздрав до најдобрите фанови на најдобриот клуб на планатета!
Manuel NeuerАдлер, тој од Шалке што беше не ми текнува името, Фреј и Лорис од Лион би биле супер засилување на Милан.
Доста зборите за голмани.Милан има таксано за другата година еден бразилец.Овие голмани не ни требаат.Manuel Neuer
мислим дека на овија мислиш, да добар е и он, може да се земе,
Лорис исто јак али тешко, лион само што го зеде а и знаемо лион какви астрномски суми бара за своите играчи:uvo:
Доста зборите за голмани.Милан има таксано за другата година еден бразилец.Овие голмани не ни требаат.
Друга работа,гледам за Лорис зборите.Ако се сеќавате летото Милан беше во трка со Лион за неговиот потпис.Но тогаш се премисли раководството на Милан.Значи нема шанси да дојде,чим тогаш не дојде кога мењаше тим,сега шанси нема!
Да се надеваме дека ке остави белег и ке остане во Милан повеќе од два месеца.Го ценам многу како фудбалер,ке видиме што ке покаже!Ме интересира првата изјава на Мурињо во врска со мојот омилен фудбалер Дејвид Бекам.Па ако има некое инфо или во иднина па кажете го.Шо ќе каже посебниот глупак за ситуацијава.Поздрав и се надеам на успеси на Милан на сите фронтови со оглед дека нема шанси да се сретните со Ливерпул.И предноста на Интер е достижна.И се надевам Бекам ќе остави белег за тиа два месеца
Епа вака Милан се договори со Сантос за голманот Фелипе и ќе игра една сезона како позајмен играч во Сантос,тој има 20 години и е голема надеж на голманската позиција!За првово прв пут слушам, ако има некој информации нека даде
За второ, он ни удри нас корпа и го одбра лион, не се предомисли раководството на милан :nenene:
Мануел НојерАдлер, тој од Шалке што беше не ми текнува името, Фреј и Лорис од Лион би биле супер засилување на Милан.
Поздрав и до тебе:helou:Краток поздрав до најдобрите фанови на најдобриот клуб на планатета!
Он го избра ЛионДоста зборите за голмани.Милан има таксано за другата година еден бразилец.Овие голмани не ни требаат.
Друга работа,гледам за Лорис зборите.Ако се сеќавате летото Милан беше во трка со Лион за неговиот потпис.Но тогаш се премисли раководството на Милан.Значи нема шанси да дојде,чим тогаш не дојде кога мењаше тим,сега шанси нема!
ДаЕпа вака Милан се договори со Сантос за голманот Фелипе и ќе игра една сезона како позајмен играч во Сантос,тој има 20 години и е голема надеж на голманската позиција!
Го најдов и дури линкот кај што пишувашедека е наш играч!
У превод наш е купен е ама е даден на позајмица да игра уште една година во Сантош па после доаѓа во Милан!