Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде му најдовме колега на Бориело,заедно да шмркаат.
Ете кај е проблемот друже!Толку си го гледал Милан ти.Уназад 5-6 години и више може Милан ја игра таа игра.Ако се сеќаваш кога беа у пуна форма тепаа по 1:0 а играа перфекно.Едина работа што не ми се свиѓа во сегашноста на Милан е што примаат премногу голови.Значи Ачелоти секогаш добивал утамици минимално али сега тоа не му успева поради тоа што немаме среќа и примаме ефтини голови...
хахаха ќе ги снема линиите на терен лоол:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ајде му најдовме колега на Бориело,заедно да шмркаат.
Само едно ми е страв да не останеме без линии на Сан Сиро:helou:
http://www.sportmediaset.it/calcio/articoli/articolo18273.shtml каладзе прет суспензиа от италианската федерациа не знам колку е паметно ова но сепак мозе и заслужи![]()
Чапо сум, не капо!Оти да заслужва бе?
П.С. Капо - Јас од играта на Милан сум задоволен веќе 6 години, ретко се случило некој да ги надигра. Јас лично на прсти од една рака можам да набројам мечој кај шо Милан бил надигран. Дај ти просветли ме.
Чапо сум, не капо!
Добра неам намера да се расправам со неразбрани луге.
Нема понатамошен коментар со тебе:helou:
Тапа годинава вторнициве и средиве а?
![]()
![]()
![]()
Мислиш на финалето од 2007:back:?Абе, има на некоја странска Милан - Ливерпул, Лига на Шампиони!!!
Едит, нишо штета... снимка била од пред некоја година. На History channel![]()
Поздрав и среќно на следниот натпревар со енглезите.
Толку си го гледал Милан ти.Уназад 5-6 години и више може Милан ја игра таа игра.Ако се сеќаваш кога беа у пуна форма тепаа по 1:0 а играа перфекно.Едина работа што не ми се свиѓа во сегашноста на Милан е што примаат премногу голови.Значи Ачелоти секогаш добивал утамици минимално али сега тоа не му успева поради тоа што немаме среќа и примаме ефтини голови...