Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ова со муту е тотално лажна вест не верувам јас иако малку и има логика (шева инзаги ке ги нема друга сезона ) па еве муту пато бориело во напат

Толку си го гледал Милан ти.Уназад 5-6 години и више може Милан ја игра таа игра.Ако се сеќаваш кога беа у пуна форма тепаа по 1:0 а играа перфекно.Едина работа што не ми се свиѓа во сегашноста на Милан е што примаат премногу голови.Значи Ачелоти секогаш добивал утамици минимално али сега тоа не му успева поради тоа што немаме среќа и примаме ефтини голови...
Ете кај е проблемот друже!
Ти викаш неаме среќа, јас ти викам дека Каладзе нема знаење глеаш кај е разликата?
Незнам дали некогаш си гледал утакмици на други тимови кој што требад да бидат пример за Милан, ја имаат гладта во очите им се гледа дека сакаат да трчаат да дадат повеке голови, да се дриблаат, да се надигруваат...а денеска ТИ ако си гледал утакмица на Милан ке сватиш дека не се ни пола од тоа.
Убаво вика Ариго Саки читајте ја неговата изјава на гол.ком
П.С Јас го пратам Милан, ни ти не си свесен самиот колку. Само за разлика од тебе јас објективно гледам на работите.

Ајде му најдовме колега на Бориело,заедно да шмркаат.
Само едно ми е страв да не останеме без линии на Сан Сиро:helou:
хахаха ќе ги снема линиите на терен лоол:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

http://www.sportmediaset.it/calcio/articoli/articolo18273.shtml каладзе прет суспензиа от италианската федерациа не знам колку е паметно ова но сепак мозе и заслужи :tapp::tapp:

Оти да заслужва бе?

Во право е, топката јасно се гледа дека го удира прво во тело после во рака. Пенал нема, а и жолт добива згора на то. Па да не коментирам за шутот на Роналдињо и целокупното претенциозно судење.

Ти да си фудбалер каква изјава ќе дајш, извини Фарина шо си пичка ќе му речиш. Дај не драпај мадиња и ти.

П.С. Капо - Јас од играта на Милан сум задоволен веќе 6 години, ретко се случило некој да ги надигра. Јас лично на прсти од една рака можам да набројам мечој кај шо Милан бил надигран. Дај ти просветли ме.

Оти да заслужва бе?

П.С. Капо - Јас од играта на Милан сум задоволен веќе 6 години, ретко се случило некој да ги надигра. Јас лично на прсти од една рака можам да набројам мечој кај шо Милан бил надигран. Дај ти просветли ме.
Чапо сум, не капо!
Добра неам намера да се расправам со неразбрани луге.
Нема понатамошен коментар со тебе:helou:

Чапо сум, не капо!
Добра неам намера да се расправам со неразбрани луге.
Нема понатамошен коментар со тебе:helou:

Добро бе сине извини, Чапо нека биди. И не биди плачко одма, си прајме муабет не се расправаме.

Ти ако си реален за тебе, јас за мене и така. Сите фкрај реални сме и објективни.

Тапа годинава вторнициве и средиве а?
:icon_lol:

А извини!!

Незнам шо гледаш ти, ама Дерби Каунти - Престон Северњаци која неизвеснот во прво полувреме, препотажа максимум.

Тапа годинава вторнициве и средиве а?
:icon_lol:

Абе, има на некоја странска Милан - Ливерпул, Лига на Шампиони!!!

Едит, нишо штета... снимка била од пред некоја година. На History channel:)
Поздрав и среќно на следниот натпревар со енглезите.

Има 94 година Милан Барселона:helou: :toe:Тоа е ние со Портсмут ја чекаме утакмицата:kesa:

Абе, има на некоја странска Милан - Ливерпул, Лига на Шампиони!!!

Едит, нишо штета... снимка била од пред некоја година. На History channel:)
Поздрав и среќно на следниот натпревар со енглезите.
Мислиш на финалето од 2007:back:?

ихх ама им се наместив на пенал :icon_lol: :pos:

хах,какви се симпатични учесниците и.... не јок,само учесници извинете збунка

Толку си го гледал Милан ти.Уназад 5-6 години и више може Милан ја игра таа игра.Ако се сеќаваш кога беа у пуна форма тепаа по 1:0 а играа перфекно.Едина работа што не ми се свиѓа во сегашноста на Милан е што примаат премногу голови.Значи Ачелоти секогаш добивал утамици минимално али сега тоа не му успева поради тоа што немаме среќа и примаме ефтини голови...

Дај не заебавај...Јас повеќе би сакал да гледам добра игра,отколку да победуваме со еден пенал и да не направиме ниту една подобра шанса во текот на мечот.Се додека би имале добра игра и би стварале шанси,и ако нападот би ни бил ефикасен би победувале со игра. И нема да ни се дешаваат Торино и Лече....Што вредеше ако имавме добра игра коа не дадовме гол?
А ти што викаш дека Милан победувал со 1-0,да,ама тогаш Милан беше симбол за одбрана! А ова што го видов со Торино,поготово во 2 полувреме не личеше на ништо...
Треба да сфатиме дека Каладзе,Малдини и Фавали више не се играчи за во Милан...Секоја чест за досега,ама не можеме да бараме од Малдини да го стигне Росина или не дај Боже Лавеци...Тим кој претендира за титула,па и две,мора да има еден најјак состав...први 11 кој ќе се знае дека се вистина ПРВ ТИМ! А Анчелоти досега некако лута и со формација и со избор на играчи(јес да некогаш има проблеми со повреди,ама јбг нека најдат адекватни замени...):toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom