Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не најтрагично ми е што купуваат напаѓачи ко луди и средина а игра само со еден напаѓач тогаш тука нешто нечини дали е до трансвер политиката дали е до трењерот !:nenene:Дај не заебавај...Јас повеќе би сакал да гледам добра игра,отколку да победуваме со еден пенал и да не направиме ниту една подобра шанса во текот на мечот.Се додека би имале добра игра и би стварале шанси,и ако нападот би ни бил ефикасен би победувале со игра. И нема да ни се дешаваат Торино и Лече....Што вредеше ако имавме добра игра коа не дадовме гол?
А ти што викаш дека Милан победувал со 1-0,да,ама тогаш Милан беше симбол за одбрана! А ова што го видов со Торино,поготово во 2 полувреме не личеше на ништо...
Треба да сфатиме дека Каладзе,Малдини и Фавали више не се играчи за во Милан...Секоја чест за досега,ама не можеме да бараме од Малдини да го стигне Росина или не дај Боже Лавеци...Тим кој претендира за титула,па и две,мора да има еден најјак состав...први 11 кој ќе се знае дека се вистина ПРВ ТИМ! А Анчелоти досега некако лута и со формација и со избор на играчи(јес да некогаш има проблеми со повреди,ама јбг нека најдат адекватни замени...)![]()
па тапа е не е тоа тоа без милан хаха сите се тапа немаше една асална утакмица :baeh:Тапа годинава вторнициве и средиве а?
![]()
Добро де овие измени сакаш нејкеш ке ги видиш со Портсмут не се жести
Абиати ќе немаше потреба уопште да интервенира на тој гол ако Каладзе не потфрлеше во дуелот со тој кељавиот.Пеналот каков и да е исто иде на негова душа,што фактички го прави негативец на утакмицата.
По тоа шо го видов од Сендерос на минатата утакмица од уефа не верувам дека е приближно добар да игра место Каладзе,нарочито ако се земе у обзир колку беше тромав и непокретен и како лесно го проаѓаа во директни дуели,додека кај Каладзе проаѓање е мисловна именка.
Ми заличуваат на Реал![]()
Рамос, Муту, Вилијамс Галас ... што им стана на Милан бе никогаш како оваа сезона не биле во офанзива за познати фудбалски ѕвезди.
Ми заличуваат на Реал
Сакам уигран тим, добар тим, сложен тим, тим на легенди, а немам голема желба за тим на фудбалски ѕвезди. Тие носат пари и тоа многу, али не е гарантирано дека носат и титули. На едно место толку одлични фудбалери и тие сите го сакаат најдоброто за себе, секој сака да се покаже и можноста за компетентет и сложен тим е помала според мене.
Не дека не би ги посакала Рамос, Муту и Галас во Милан ама во тим со Кака, Роналдињо, Шева, Пато, Бориело, Бекам, Замброта, Пирло, Гатузо, Сидорф ... не се толку потребни, но уште некоја голманска фудбалска ѕвезда ни фали![]()
Играше на позицијата на Пирло, значи нешто ново за него. Со оглед на резултатите на Милан ете ја и користа од Сидорф.....ако бараш неуиграност, си го згрешил играчот.Сидорф-според мене не треба да игра...која корист ја донесе до сега тој?Мислам за сезонава....
Бекам-ќе биде во Милан само 3 месеци и прашање колку и дали воопшто ќе игра...
Играше на позицијата на Пирло, значи нешто ново за него. Со оглед на резултатите на Милан ете ја и користа од Сидорф.....ако бараш неуиграност, си го згрешил играчот.
А од каде си ти толку сигурен дека ќе игра,па уште почесто?!Нормално дека ке игра, и тоа почесто зашто знам дека на првиот негов меч ке покаже се што знае и ке даде се од себе. Потребен ни е овој играч, може да упатува топки во контра и да префрлува кон Роки по десната страна.