Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[QUOTEkgn.Lucifer] Мислам дека треба да се обидат да го купат Галас од Арсенал и така има несогалсувања во тимот и не го сакаат сопствениците! [/QUOTE]
Каков галас бе уште тој ни треба и да им ангажираш не физио треапефт туку оптичар се СЛЕПЦИ ќе бидат кај тој 30 години нигде не го сака ат па ајде во МИЛАН неможе
[QUOTEЧекич] во врска со одбранат ме чуди што милан а и други екипи на кој им требаше дефанзивец не тргнаа по компани ? сигурно дека би ги избрал милан пред ман. сити ..... иначе за милан реален трансфер е сантакроче за овој уште лани се збореше како новиот неста. а и мика ричардс не е лоша варијанта [/QUOTE]
Компани- не е за во милан
Сантакроче-леле како ми светнуваат очиве кога ќе го слушнам (прочитам ова име)
Ричардс-Абе те сваќам дека си интераш ама ова беше подбивно или?? кај доаѓа тој во италија премногу е нежен за кај нас а и неверувам дека некогаш манчестер сити би се решиле на ваков трансвер!

И моја солуција
Тиаго Силва- добар дечко(снажен)
Даниел Агер (искусен таков ни треба)

Ако успеат да го земат Серхио Рамос тоа ке им биде најпамтното нешто последниве 2 години

Treba samo odbranata da se sredi drugoto se e dobro.
Да бе топ се
Вчера имаа милион шанси тотално го растурија Торино само малку немаа срека со давањето голови, да да Блерим Џемаили и Росина не се видоа допир со топката немаа, Кака изигра маестрално утакмица на кариерата...
До кога бе со вакви постови?

Да бе топ се
Вчера имаа милион шанси тотално го растурија Торино само малку немаа срека со давањето голови, да да Блерим Џемаили и Росина не се видоа допир со топката немаа, Кака изигра маестрално утакмица на кариерата...
До кога бе со вакви постови?

Ти бе дечко уште играш Премиер Менаџер? Или Фифата на Аматер ја играш?

Гледај фудбал на телевизија шо го дават, кај шо трчат едни 22 будали по терен и клоцат една топка.

Последните 15 натпревари Милан имат 12 победи и 3 нерешени сите во гости, од кои последните 2 реми беа со голема доза на несреќа и надворешно влијание.

Со вакви резултати како во последните 15 натпревари би бил задоволен до крајот на животот. И би требало да е задоволен и секој нормален човек шо некогаш гледал фудбал. Шо сакаш ти 15-0-0?

не е ова фудбал менаџер.... но ниту начин да се стигне до титулата

имаше добра изрека од еден фудбалер : Ако си прв, тогаш си прв. Ако си втор, тогаш си ништо

тоа е, мора први да бидеме... и една изјава на галијани
Галијани: Милан мора да ги прифати грешките на судиите

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=2f4b9151-9721-473e-a7b0-697aa98cd489&ln=3&typeBack=%D0%98%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0

хаха на 24 имаше вест дека реал ќе тргнеле по пато хахахаха еве го само што не помислил берлускони да им го даде :baeh:

А прочитавте на порталот на кајгана што изјавил берлускони пак за обама и за наоми кембел демек им завидувал на тенот не е нормален зими се:pos2:

Ама некогаш може да се деси и да ни бидат во корист....затоа вика дека треба да ги прифатиме,се случуваат...фудбал е тоа.

Наводно нема место за овој Силва ради играчи шо не се од ЕУ,ако сакаат да го земат тоа не е проблем,некој од Уругвајцине сиктер на заем и решен проблем :P
За Интер да ни го земе нема шанси,пошто Милна за Бразилци е ко Швицарска за Албанци така да може да си бидат комотни

Мада ја од спомнативе највеќе сум за Сантакроче па нека се чека до лето и со дебела понуда да си завршиме работа за наредни 10 години на таа позиција....од неспомнатите за Шкртел би дал 2 години живот да дојде али тоа е друга работа :P

http://www.sportmediaset.it/calcio/articoli/articolo18273.shtml каладзе прет суспензиа от италианската федерациа не знам колку е паметно ова но сепак мозе и заслужи :tapp::tapp:

а кледам дека сендерос е повикан за мецот со портсмут но незнам засто не е ставен во игра и со торино беше повикан но ни резерва не бил така сто од овој анчелоти ке видиме многу изненадуване

а кледам дека сендерос е повикан за мецот со портсмут

Е со Портсмут може да игра не се толку опасни, секогаш сме играле добро против англичаните, ке го видиме како ке се снајде.

Ти бе дечко уште играш Премиер Менаџер? Или Фифата на Аматер ја играш?

Гледај фудбал на телевизија шо го дават, кај шо трчат едни 22 будали по терен и клоцат една топка.

Последните 15 натпревари Милан имат 12 победи и 3 нерешени сите во гости, од кои последните 2 реми беа со голема доза на несреќа и надворешно влијание.

Со вакви резултати како во последните 15 натпревари би бил задоволен до крајот на животот. И би требало да е задоволен и секој нормален човек шо некогаш гледал фудбал. Шо сакаш ти 15-0-0?
Прво немој да ми се обракаш така курчаџиски како да си син на Берлускони...
А за другото иди ти малце врати се во реалност и види каква глупа и тапа игра има тимот.
Па што ако имаат 12 победи?
Задоволен си од играта?
Нападот ефикасен ни е?
Одбраната цврсто игра?
Само за средниот ред може да се каже дека се добри!
И не не сакам да биде 15-0-0 ама сакам да ги гледам да играат фудбал да ствараат шанси, а не да ми се мрцварат ко лигуши по терен и да ми глумат фаули. А тоа никогаш до сеа не го правеле...

Прво немој да ми се обракаш така курчаџиски како да си син на Берлускони...
А за другото иди ти малце врати се во реалност и види каква глупа и тапа игра има тимот.
Па што ако имаат 12 победи?
Задоволен си од играта?
Нападот ефикасен ни е?
Одбраната цврсто игра?
Само за средниот ред може да се каже дека се добри!
И не не сакам да биде 15-0-0 ама сакам да ги гледам да играат фудбал да ствараат шанси, а не да ми се мрцварат ко лигуши по терен и да ми глумат фаули. А тоа никогаш до сеа не го правеле...

Толку си го гледал Милан ти.Уназад 5-6 години и више може Милан ја игра таа игра.Ако се сеќаваш кога беа у пуна форма тепаа по 1:0 а играа перфекно.Едина работа што не ми се свиѓа во сегашноста на Милан е што примаат премногу голови.Значи Ачелоти секогаш добивал утамици минимално али сега тоа не му успева поради тоа што немаме среќа и примаме ефтини голови...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom