Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека треба да се обидат да го купат Галас од Арсенал и така има несогалсувања во тимот и не го сакаат сопствениците!

Не не... Доста ни се од Арсенал :pos:
А и Галас е стар..мислам дека има околу 30 години... а и има многу подобри од него за кои сме заинтересирани... Нас ни треба некој отприлика докажан,засега кој би бил предводник на одбраната во блиска иднина... Некој наследник на Малдини или Неста...

Нас ни треба некој отприлика докажан,засега кој би бил предводник на одбраната во блиска иднина... Некој наследник на Малдини или Неста...
Некој како Рамос или Сантакроче:helou:.

Некој како Рамос или Сантакроче:helou:.
Сантакроче. Рамос е подобар ама многу поскап е од Сантакроче и тешко дека би го пуштиле Реал.

ЕДИТ:Џабе тупиме овде, Гаилиани вика дека нема да купувале дефанзивец зимава - линк

Вака и летово при крајот беше, викаше дека нема да има повеќе засилувања, а ги купија Уругвајците, Шева и Сендерос.

Уругвајците двајцата коштаа колку конзерва паштета а Шева у лер земен :):)

Иначе верувам дека за еден од Сантакроче и Рамос ке се фрли пара покрај тоа што се стиснати :) ,такво време дојде остануваме без лидер во одбрана и ке мора да се опне пара за некој од нив што е долгорочна инвестиција,како со Неста што беше на времето

Ке свати Рамос кога тогаш дека у Реал нема што веќе да бара, да дојде во најдобриот клуб во светот па дури и за поголема сума на пари.

Бонера --- Рамос --- Каладзе --- Јанко

па немој само каладзе мозе место него сендерос

АМАН БЕ КАКА ШТО НАПРАИ? (мала шала , никаква намера за провокација) Поз:helou:

во врска со одбранат ме чуди што милан а и други екипи на кој им требаше дефанзивец не тргнаа по компани ? сигурно дека би ги избрал милан пред ман. сити ..... иначе за милан реален трансфер е сантакроче за овој уште лани се збореше како новиот неста. а и мика ричардс не е лоша варијанта

па немој само каладзе мозе место него сендерос

Каладзе е многу искусен затоа е подобар во комбинација со Рамос како стопери, Сендерос ми делува како некое чукче - стабилен е ама не мисли многу со главата.

Замената на годината ке биде прогласена Пирло за Емерсон!
Да му ебам фацата коњеста на оној Анчелоти моронот!
Не дека беше крив Емерсон за нешто али ипак....

да али сепак ако го купат договорот на сендерос ( иако тешко ) не знам догаш сто пи правел милан а овој каладзе реков и прет неколку поста колку е добар толку е лош па јас типувам не сендерос засто како мислиш ти во одбрана рамос да биде тогаш сендерос би му бил подобар тандем отклоку каладзе иако јас сакам милан 2-3 одбранбени играчи да купи запате мексес и рамос иако нема шанци но и јас малку сонувам па тогаш во одбрана би играл

рамос мексес запате јанкуловски/замброта
ахахахаха добар филм :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom