Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде бе не паѓајте во бедови до толку,ја кога зборев дека Росина е чудо од играч вие “не’’плус штета(сеа не баш штета) што не игарше Абате па да видите каква животиња имаме во посед.За овој Џемаили еднаш глеав еден албански весник пред две години и пишуваше како Милан го сакале па сеа ми текна кој е...богами душовадник невиден е :)
Плус Бонера на мое изненадување станува класа дефанзивец,мада ова по десна не му лежи баш подобар ми е ко централен,со враќање на Заммрота се пегла ситуација позади.
Башка Телма ке го дава Милан наредни 5 викенда,а ја само го чекам денот кога летечките реклами ке ми посметаат да видам некој гол и да отидам и да им набијам бомба у гз пизда им матерна смрдлива.

не гледав
може линк од головите (не дека ќе ги видам со 64 брзина на нетов)
штета што не сме победиле

Дида супер бранеше против Брага. Незнам зошто не проба со него некоја утакмица во калчо.

Во секој случај Милан на крај ке ја освои 18 титула.

duman e баниран од темата поради континуирани провокации... Никако да му дојде умот на човеков.

Кака изјавил дека сака да се пензионира носејки го дресот на Сан Пауло каде што и ја започна својата кариера , а потоа да продолжи да работи во црква како свештеник:)

Кака изјавил дека сака да се пензионира носејки го дресот на Сан Пауло каде што и ја започна својата кариера , а потоа да продолжи да работи во црква како свештеник:)

ЉОЉОЉЉОЉОЉОЉОЉЉОЉОЉОЉОЉОЉ

Ќе му обраќаат како: Оооо голем Кака` :pos:

Вчера гадно не зеба судијава, имаше пенал за нив, ама и за нас требаше да суди кога шутираше Роналдињо. Ама сега то е...
А браво за Роналдињо, какво голче... - истото и за Пато важит.

И овај Анчелоти ненормален е, го става Емерсон пред Фламини:tapp:. До кога вака со стариве бе...ццц

imase i za milan penal ama sudujata e potkupen isto raka od torino isto raka od milan :toe::devil2::nerv:

Добро луѓе имаше судиска грешка не викам не, па не ни прв пат ова а ни последен.
Така да остајте ја судиската грешка, тие се дел од фудбалот, не беше ни потплатен судијата туку едноставно судијата или не виде или се направи ко да не виде. Ми изгледа на првото.

Али не е судијата крив за резултатот. Како игравме второ полувреме? Катастрофа според мене.
Светла точка во натпреварот беше феноменалниот гол на Роналдињо и направивме одличен пресврт, дојде полувреме и во втората половина начисто се опуштија. Торино владеше, колку само шанси имаше кон голот тоа е чудо. Сами сме си криви. Дали Торино ќе дадеше гол преку пенал или преку некоја шанса важно заслужи да даде и играа подобро второ полувреме.

Реално треба да сме задоволни со овој 1 поен затоа што е реален резултат на натпреварот.
А Анчелоти нека седне дома и нека размисли дали треба и понатаму да ја форсира таа формација со еден напаѓач или е време за промени. Покрај толку фудбалери може да проба барем да почне натпревар со двајца напаѓачи. Многу мразам кога играме во стандардна формација со само еден напаѓач.

А Бекам ќе биде презентиран на средбата со Удинезе која ќе се игра на 21 декември.
А од 29ти декември миланезите одат во Дубаи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom