курајбер
млад, потентен
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 17.591
- Поени од реакции
- 54.977
Ајде бе не паѓајте во бедови до толку,ја кога зборев дека Росина е чудо од играч вие “не’’плус штета(сеа не баш штета) што не игарше Абате па да видите каква животиња имаме во посед.За овој Џемаили еднаш глеав еден албански весник пред две години и пишуваше како Милан го сакале па сеа ми текна кој е...богами душовадник невиден е 
Плус Бонера на мое изненадување станува класа дефанзивец,мада ова по десна не му лежи баш подобар ми е ко централен,со враќање на Заммрота се пегла ситуација позади.
Башка Телма ке го дава Милан наредни 5 викенда,а ја само го чекам денот кога летечките реклами ке ми посметаат да видам некој гол и да отидам и да им набијам бомба у гз пизда им матерна смрдлива.

Плус Бонера на мое изненадување станува класа дефанзивец,мада ова по десна не му лежи баш подобар ми е ко централен,со враќање на Заммрота се пегла ситуација позади.
Башка Телма ке го дава Милан наредни 5 викенда,а ја само го чекам денот кога летечките реклами ке ми посметаат да видам некој гол и да отидам и да им набијам бомба у гз пизда им матерна смрдлива.
lee:
. До кога вака со стариве бе...ццц
:devil2::nerv: