Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има ли нешто ново со вардар???нови играчи???
Уште празнуваат во таборот на Брацо Вујчиќ :wink:има ли нешто ново со вардар???нови играчи???
Неизвесно е дали „црвено-црниот“ дрес во иднина ќе го носат Роберту Карлуш и Зе Карлуш Фиљу, кои доаѓаат во Македонија, но можно е да заминат во Тетекс.
sega ke lupaat kazni za da lapnat paricka bidejki vleze braco
seuste braco ne e oficijalno vlezen vo vardar
Шо ќе ти го Љаки!? И тој врска нема. Нека оди слободно во Тетекс. По таа лева страна добро би било да вратат едно младо дете од Локомотива, Стојанов ми се чини беше. Добар играч. Не знам зашто го пуштија да си оди.:icon_mrgr
И јас се согласувам дека не ни требаат гореспоменатите Бразилци, но ме загрижува тоа што ќе го пропуштиме Секуловски и особено Богатинов. И кој ќе ни брани на крај???
Ќе останеме со лептириве или па ќе дојде наркоманчето...
Битно го осигуравме Бојовиќ![]()
Шо ќе ти го Љаки!? И тој врска нема. Нека оди слободно во Тетекс. По таа лева страна добро би било да вратат едно младо дете од Локомотива, Стојанов ми се чини беше. Добар играч. Не знам зашто го пуштија да си оди.
Богатинов добро би било да се задржи, ама се надевам дека и доколку не успеат, ќе се најде адекватна замена за него.
И една ексклузивна информација. Брацо преговарал и со Баже Тодоровски, што играше за Ренова, а е всушност наше дете, да дојде во Вардар. Само моментално очекува да ги добие документите од Романија за да стане слободен играч.
Па помеѓу него и Ристов сигурно би го избрал Љакито
Искрено не знам кој е овој Стојанов, али Љаки би ни дошол добро бар до крајот на оваа полусезона па после нека крши глава...
Реално не останува некој квалитетен голман, кој би можеле да го земеме. Ако не успееме да го донесеме Богатинов, ондак незнам кој би ни бранел. Голманот на Работнички што бранеше против нас Димитровски (или како и да беше) би требало да биде наша мета, но сепак мислам дека Работнички ќе си го задржат. Имаат и уште еден добар млад голман, Кандикјан, па може и него да го лапнеме
Од нашиве не бива ништо, ако веќе не се најде тука голман, Брацо треба да донесе некое засилување од Србија на пример...
За Баже Тодоровски, ќе биде одлично ако дојде, и токму вакви засилувања ни требаат во овој момент. Истотака, приоритет треба да биде задржувањето на Настевски и Фако и особено потпишување на договори со нив, за кога ќе си заминат од кај нас да лапнеме некој денар а не како досега...
Што е со Глигор Глигоров???
Игра ли некаде :raz:
И Костуранов каде е во моментов???