Обама избран за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Dali toa znaci ke ti bide milo da imas i Pretsedatel na Makedonija Albanec Turcin ili Grkoman???
Aj odi prosetaj po forumot za Srgjan Kerim malku da gi procitas mislenjata na nekoi tvoi sogragjani...ke ti stane jasno.

A jas samo ke se nadevam deka site eden den mozat da bidat tolku liberalni kako tebe.

Mozebi nekoj den i ke stanes od svoeto mesto vo avtobus za da napravis mesto da sedne nekoja zabulena albanka vo mantil...
Zivi bili pa videli...do kade ke dotera ovaa tolerancija...:pos2:

Абе после акцијата во Бродец,како ќе провери дали дотичната забулена е нормална или е некој “маскиран“?:pos2:

пусти желби.

Тоа што некои лица не можат сами да постигнат ништо, не се компетентни да погледнат подалеку од нивниот нос, во победата на Обама гледаат ништо повеќе отколку пораз.

Ќе го убиле. Пуста желба. И да го убијат..што? Победи. Неговото го направи.

Long live Rosa Parks...

Имаат страв од муслмани а ставија еден за прецедник. Мрднат народ.Ќе ја модифицира сеа малце белата куќа.Ќе инсталира еден рокет ланчер од едно 30на метри.Че го пука бараката:pos2:

Денес прв пат после неколку денов, па и недели кога станав немаше сонце. Ако го земем фактот дека ништо не е случајно можеме само да претпоставием дека и небото жали за макеоднија што обаам стана прецедател. но како и до сега макеоднија отсекогаш немале ништо лесно во животот па така и ќе тераме се до крајот на светот додека ен дојде царството небесно кео е всушност макеоноско царство.

е тогаш мамата мамаина на сите ќе им ја е... :wink:

не трескај глупости аман, Охрид пукаше сонце цел ден

Нека му е честито. Мене и така посимпатичен ми е он за претседател.

А како ке се одрази победата на обама врз Македонија? Некој викаат дека и понатаму ке имаме подршка од Америка не е битно кој ке биде преедател а други пак викаат дека Обама го поджува грчкото лоби,вие што мислите ?

Нека му е честито. Мене и така посимпатичен ми е он за претседател.

Да. Исто и фаца за на радио имат, радиофонична.

Ако избиравме претседатели според тоа дали е симпатичен или не, ќе кандидиравме манекени и манекенки и ќе си имавме симпатични лидери.

пусти желби.

Тоа што некои лица не можат сами да постигнат ништо, не се компетентни да погледнат подалеку од нивниот нос, во победата на Обама гледаат ништо повеќе отколку пораз.

Ќе го убиле. Пуста желба. И да го убијат..што? Победи. Неговото го направи.

Long live Rosa Parks...

Уште полошо,ќе го замени потпредседател кој е деклариран АНТИМАКЕДОНЕЦ а единствена светла точка му е таа што е добар финансиски “пријател“ на Албанците,што за Македонците и Македонија не е апсолутно од никаква корист,туку напротив.:toe:

не трескај глупости аман, Охрид пукаше сонце цел ден

Охрид не с ерачуна зашто скопје во превод значи богородица, а макеоднија името исто така значи богородица.

Да. Исто и фаца за на радио имат, радиофонична.

Ако избиравме претседатели според тоа дали е симпатичен или не, ќе кандидиравме манекени и манекенки и ќе си имавме симпатични лидери.

Симпатичен не мора да значи да е физички убав де.

Уште полошо,ќе го замени потпредседател кој е деклариран АНТИМАКЕДОНЕЦ а единствена светла точка му е таа што е добар финансиски “пријател“ на Албанците,што за Македонците и Македонија не е апсолутно од никаква корист,туку напротив.:toe:

Потпретседателот би ја презел фукнцијата на претседателот ако и само ако овој вториот не е во можност да ја извршува функцијата. Една пречка е да е мртов. Но од друга страна, нема ни теоретски шанси потпретседателот да го отслужи преостанатиот дел од мандатот на Обама, туку ќе биде в.д. до изборот на нов (до распишување нови избори, нови кампањи и тн, т.е. околу 4-5 месеци).

Охрид не с ерачуна зашто скопје во превод значи богородица, а макеоднија името исто така значи богородица.

Брао. Охрид не се рачунат. Вчера во Злести дош врнеше, значит Злести уште појќе жалит за победата на Обама.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom