Мелита Ракичевиќ "расшлапана" заради швалерај?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Да бе, оваа беше и водителка на Ексклузив. Стара џет-сетерка :pos2:

уше ве лажат тоа комунистите бе...
тепачкава е со една и основна цел... да ни го тргнат вниманието од проблемот со грциве :helou::pos:

Ej, kurvetana be... Za slava shto ne ke napraat.

Slucajno cuv na TV kaj shto vika: "Jas sum mnogu slavna licnost i ke si zemam bodyguard..."

Ova vo go ima samo vo Makedonija... Lazni peaci, lazni novinari, lazni umetnici, lazni voditeli... Sve e lazno...
Браво за напишаново.Мелита е една обична курветина исто како Лила,Натали и др.:pusk:

Абее ова афера на (со)мелита е ништо.Она со слон има спиено мореее:pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2:

http://exc.com.mk/article_item.asp?artid=8454

Па какво тажно музиче во позадина, еј. А добар е и Саи Баба кој го врши интервјуто :pos2:
„Простаку, простаку!“. Абе... оваа да не и се мешала на жената у брак, сигурно немала да и праќа такви пораки и на крај да ја зашлапа. Ама добро, она се консултирала „со врвни личности во државава“ и ќе тужи. Па дури и Вест ќе ги тужела :pos2:

Јасно е ко ден што се случило. Ама ќе биде интересно да се чуе и што ќе каже Јулија на BackStage :vozbud:

Пред повеќе од една година сфатив дека постои жена што ми се меша во бракот. Добивав дојавки од типот 'Сигурна ли си кај е маж ти', 'Он те изневерува', 'Кучко, истепана ли си" и разни вулгарности, и тогаш ми почнаа сериозни проблеми во бракот", објаснува таа

:shok: :pos::pos::pos:

%7B39341285-077F-4776-873B-836B8178158E%7D_mel-2.jpg

:) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom