Фан Клуб: Вардар

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
^Спорт фајф

Значи Брацо се врати. Според мене најдобро решење од 1991 наваму. Никогаш нема да ја заборавиме легендарната утакмица против ЦСКА Москва и победата на Вардар. Бев на Јужна одма до Руските навијачи. Комедии беше. Одлчично играше Вардар у тој период. Се надам ќе се вратат у форма.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Значи Брацо се врати. Според мене најдобро решење од 1991 наваму. Никогаш нема да ја заборавиме легендарната утакмица против ЦСКА Москва и победата на Вардар. Бев на Јужна одма до Руските навијачи. Комедии беше. Одлчично играше Вардар у тој период. Се надам ќе се вратат у форма.
да се надеваме дека Вардар ќе се врати на старите патеки...иначе и јас бев тука некаде,можда сме стоеле еден до друг...:wink:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
ВАРДАР - БРЕГАЛНИЦА ШТИП 1-2......... 89 МИНУТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

ВАРДАР - БРЕГАЛНИЦА ШТИП 1-2 КРАЈ !!!!!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

ВАРДАР - БРЕГАЛНИЦА ШТИП 1-2 КРАЈ !!!!!!!!!!!!!!

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Ај нек иде све у ПМ.По кој пат губиме вака утакмица.............
Бар бод да земевме..............Добро е што сум болен што не отидов на стадион ќе искинев грло за џабе...........
Пак вака педерски губиме бодови.Па маме му ебем еднаш и нас да ни се посреќи.2 победи имаме само и од едната бодовите ни се земени ради тоа со Турново............
Ај бар да не ни се оддалечи премногу конкуренцијава во вториот дел од сезоната со засилувањата на Брацо да можеме некако да останеме во прва лига.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
REZIL REZIL I SAMO REZIL!!!! So da se kaze za utakmicata iskreno neznam, mn sansi samo 3 gola, Bregalnica dade 2 nie 1. Nez dali treba da se zalat igracite ali takvi drva neam videno, da se nema sila da se sutne na gol c c c, Vardar nikad nemal vakvi mladi igraci dovolen dokaz e kakva situacijata u klubot.So gospod napomos od polusezona bolje valjda so Braco inace vaka ako ostane ni u vtora liga nema da ne primat

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.427
Резил е мал збор за денешното издание. Никогаш не ни помислив дека ќе загубиме од Брегалница.
Едноставно во прво полувреме не торпедираа. И нашиот тренер, одново и одново и одново не ја научи лекцијатѕа. Абе Џони слепец еден, нели гледфаш дека сите екипи не отвараат како црква во недела по левата страна. Вади го тој Златко Ристов, и на нотар нека му се забрани да игра веќе за Вардар. Секоја чест за него што секигаш останувал верен на клубот, али талквои дрво во животот немам видено. Па тој е стопроцентно изгубен во прсторот, и секоја екипа не прави парампарче по таа страна. Прво што треба да се менува е одбраната а голманот. Денеска Маџаровски пливаше неколку пати но и имаше некои добри интевенции. Одбраната под итно дома, може само Бојан Георгиевски да се задржи. Првиот гол фантастичен, какво лобче ни мавнаа. Се редеа шансите пред напшиот гол. Ехх, една страска екипа со Ванчо Трајчов не надигра у пичку материну. Е имавме среќа и откако Ацевски единствениот кој заслужи чиста десетка денес, нафрли по што израмн9вме во продолжението од првиот дел. И воп второ полувреме запнавме. Гостите како да се уморија а играа и на резултат. Имавме без број шанси али нашиот напад немаше сила да дошутне до гол. Ќе издриблаат се, ќе испододадсати имаа 43-4 неверојатни утки сам на сам со голманот на Брегалница. Штипјани нигде ги немаше, нивната публика си го преседа цел меч, но за чудо од 80 минута се разиграа. Патем судијата не штети неколку пати, дури и постигнавме гол кој беше сомнителчно поништен, а помошникот на неколку пати ни крена знаме при што уништи многу наши ЧИСТИ АКЦИИ. Абе мамата да им ја ебам на ФФМ!!!
И гостите запнаа, нашата одбрана целосно се изгуби и стигна казната две минути пред крај, за урнебес на делот кај што беа Штипските фанови. До крај одново имавме позиција очи во очи со голман, и како во сите наврати одново го утнавме голот. Реално мечот требаше да заврши нерешено но заради таа пуста одбрана и неубоит напад, пак си изгубивме.
На трибина бевме 250 души, а грмевме како да сме 1 000. Одново се покажа дека кога сме помалку се навива најдобро. На спротивната страна имапше 70-тина членови на Фалана. Малку навиваа, 60-тина минути си седеа, и при крајот на прво полувреме изгубија и еден транс. Им отиде знамето SNAKE...
Искрено ми беше жал, што баш на нив им земав,ме знаме, ама сами се криви што незнаат да се одбранат...
Иначе од 100-тина души обична публика, пола навиваа за Брегалница. Така да, денес од разочарувачки 500 души на стадион, 100 и нешто беа гостински...
Сега веќе не сум ни толку убеден дека ќе го минеме Тиквеш, али едно е сигурно, втора лига е блиску како никогаш досега. Втора лига оооо, втора лига еееее....

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
^^^ Јас мислев дека младиве играчи ќе имаат мотив повеќе дека конечно ќе се стабилизира ситуацијата во Вардар и доаѓањето на Брацо , па треба да се борат повеќето од нив да останат во клубот пошто се знае дека од Јануари 7-8 комада идат кај вас од Работнички, мислев дека ќе победите али ете... Мора да земате бодови зошто некои сељачки екипи што ќе бидат над вас на Пролет ќе се ценкаат за пари ако ви биде дојдено нож до коска. За Тиквеш дека ќе го поминете тоа е сигурно ако не фудбалски тогаш има други начини... :smir:. Со Среќа Понатаму .

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Сега доаѓам од стадион,поголема брука неам видено !!! Ај што изгубивме,ама барем да игравме добро некако ке им дадевме аплауз ама они трупци невидени и на крај заслужија играјте педери!!! Во зима сите нека си идат со исклучок на 2-3 ца ,Брацо нека донесе 15 фудблаери зш со овие не ни бега втора лига!! Што се однесува до навивањето беше одлично грмевме како да бевме 500 души а бевме 250,се учеа нови песни и мора да се каже дека идеме на подобро!На крај имаше и фрка на кеј,тепани се двајца шип....... и почнаа да бегаат накај едни полицајци и тие ги зашитија па викнаа засилување и беа приведени 6-7 членови на Комити кои беа се под 18 години!

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.157
Поени од реакции
2.756
Резил е мал збор за денешното издание. Никогаш не ни помислив дека ќе загубиме од Брегалница.
Едноставно во прво полувреме не торпедираа. И нашиот тренер, одново и одново и одново не ја научи лекцијатѕа. Абе Џони слепец еден, нели гледфаш дека сите екипи не отвараат како црква во недела по левата страна. Вади го тој Златко Ристов, и на нотар нека му се забрани да игра веќе за Вардар. Секоја чест за него што секигаш останувал верен на клубот, али талквои дрво во животот немам видено. Па тој е стопроцентно изгубен во прсторот, и секоја екипа не прави парампарче по таа страна. Прво што треба да се менува е одбраната а голманот. Денеска Маџаровски пливаше неколку пати но и имаше некои добри интевенции. Одбраната под итно дома, може само Бојан Георгиевски да се задржи. Првиот гол фантастичен, какво лобче ни мавнаа. Се редеа шансите пред напшиот гол. Ехх, една страска екипа со Ванчо Трајчов не надигра у пичку материну. Е имавме среќа и откако Ацевски единствениот кој заслужи чиста десетка денес, нафрли по што израмн9вме во продолжението од првиот дел. И воп второ полувреме запнавме. Гостите како да се уморија а играа и на резултат. Имавме без број шанси али нашиот напад немаше сила да дошутне до гол. Ќе издриблаат се, ќе испододадсати имаа 43-4 неверојатни утки сам на сам со голманот на Брегалница. Штипјани нигде ги немаше, нивната публика си го преседа цел меч, но за чудо од 80 минута се разиграа. Патем судијата не штети неколку пати, дури и постигнавме гол кој беше сомнителчно поништен, а помошникот на неколку пати ни крена знаме при што уништи многу наши ЧИСТИ АКЦИИ. Абе мамата да им ја ебам на ФФМ!!!
И гостите запнаа, нашата одбрана целосно се изгуби и стигна казната две минути пред крај, за урнебес на делот кај што беа Штипските фанови. До крај одново имавме позиција очи во очи со голман, и како во сите наврати одново го утнавме голот. Реално мечот требаше да заврши нерешено но заради таа пуста одбрана и неубоит напад, пак си изгубивме.
На трибина бевме 250 души, а грмевме како да сме 1 000. Одново се покажа дека кога сме помалку се навива најдобро. На спротивната страна имапше 70-тина членови на Фалана. Малку навиваа, 60-тина минути си седеа, и при крајот на прво полувреме изгубија и еден транс. Им отиде знамето SNAKE...
Искрено ми беше жал, што баш на нив им земав,ме знаме, ама сами се криви што незнаат да се одбранат...
Иначе од 100-тина души обична публика, пола навиваа за Брегалница. Така да, денес од разочарувачки 500 души на стадион, 100 и нешто беа гостински...
Сега веќе не сум ни толку убеден дека ќе го минеме Тиквеш, али едно е сигурно, втора лига е блиску како никогаш досега. Втора лига оооо, втора лига еееее....
Како изгубија.Не видов јас.Кој го зема??

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.427
Како изгубија.Не видов јас.Кој го зема??
Еден наш член им го собра од ограда, им беше закачено, прри крајот на прво полувреме и после не се врати на стадион, а и ретко кој дозна :)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ќе биде држ не дај работава, ако до полусезона треба да играме со овие играчи!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Nema koj da dojde sea koa ke bide pauza togas mozat transferi inace sea gospod napomos

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Пелистер сигурно испаѓа бидејки нема ни спонзор,ние имаме али ке моа да чекаме до зима за нови фудблаери!! Да изигравме нерешено немаше да ни избега Брегалница 7 бода бидејки тоа место води бараж,може да ми каже некој уште колку кола има до зимската пауза за да знам колку отприлика ке ни избегаат конкурентите?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Не ми се веруе од кого изгубивме....
Незнам како можат бе,15 пути сами излегоа пред голманот на брегалница,абе голот не го погодија ти ебем :nerv:
Сепак излеа треба нешто повеќе од пожртвуваност и борбеност....
Денес ако не се лажам Пандовски не играше,Никанчевски исто,да не знае некој што е со овие двајца ?

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Значи не ми се верува од кого изгубивме,да се собервме 11 другари од мало немаше да изгубиме од овие слепци :nerv:.Да не беше Настевски по левата страна немаше ни до гол да стигнеме мислам се иде по левата страна каде што е он,ке чекаме до зимска пауза што биде нека биде,или како што пишаа погоре со ГОСПОД НАПРЕД !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom