Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па знам дека се знаеше дека Брацо ке дојде,али за тоа со Новаци некако ми нема логика да плати толку пари кога и онака не е тежок противник а за со Ренова и мене ми е сомнително!! Иначе еден од подобрите меѓу Хоризонт и Тетекс ке отпадне така да ни иде во прилог за во 1/2 финале
Не се тежок противник па ај кажи ми зошто ве водеа 2-1 ако не биле тешки противници ... Како и да е не мислам да те убедувам и да напнувам мое е да кажам дека е чиста информацијава .

Ок не е битно кој е во право било поминало,иначе натпревариве од 1/4 финале се играат на 20 откомври во 14 часот тоа е наредната среда!!Бидејки е во во работна недела во 14 часот,незнам колку души ке бидеме во можност да дојдеме али најважно е Вардар да победи!

Ок не е битно кој е во право било поминало,иначе натпревариве од 1/4 финале се играат на 20 откомври во 14 часот тоа е наредната среда!!Бидејки е во во работна недела во 14 часот,незнам колку души ке бидеме во можност да дојдеме али најважно е Вардар да победи!
:S На екскурзија сум Ч„

Брака со срека нека ви е во купот слаб тим ви се погоди и на нас е добро напредок ни се падна иначе утре нека победи подобриот и оној што ке има среќа позз

Ајде Вардареееее, натпревар на сезоната со Тиквеш дома на 20 октомври. Победа од најмалку 2:0 би била доста. Доколку го поминеме во пролет без проблем го освојуваме купот. Но за тоа потоа, прво 20 октомври, па реваншто, па после ке мислиме на 1/2 финалињата или во краен случај на европа (колку убаво звучи иако е рано).

Добро е.Противник по мерка.
Може и мора да се помине.

Иначе меѓу најавените засилувања во зимскиот преоден рок е и поранешниот напаѓач на Македонја ЃП, Вашингтон. Доколку е бар приближно во формата како што беше во Ѓорче,ќе биде тоа одлично засилување во нападот :)

Да да и јас сега прочитав,се најавува Вашингтон а ке се донесат уште двајца Габонци во зима!!! Купот е наш,идеме во квалификации за Лига европаааа :vozbud: !! За ова се живееееее,се враќа стариот ВАРДАР можам да замислам што ке биде најпрво на финалето на купот на МКД а потоа и во Лига Европа ке биде лудилоооо:vozbud:

Да да и јас сега прочитав,се најавува Вашингтон а ке се донесат уште двајца Габонци во зима!!! Купот е наш,идеме во квалификации за Лига европаааа :vozbud: !! За ова се живееееее,се враќа стариот ВАРДАР можам да замислам што ке биде најпрво на финалето на купот на МКД а потоа и во Лига Европа ке биде лудилоооо:vozbud:

Абе ја нешто да не сум пропуштил. Нели Вардар беше последен ?

Дојде нов спонзор и сеа ке се спаси Вардар од испаѓање , а во европа ке оди преку купот.

Абе ја нешто да не сум пропуштил. Нели Вардар беше последен ?
Па да али од зима натаму навикни се бидејки ке го гледаш на врвот и во лига европа наредна година:vozbud: !!! Иначе ајде сите на утакмица Вардар денес мора да победии,напред ВАРДАР

Вардар - Брегалница Штип 0-1 (прво полувреме)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom