Фан Клуб: Вардар

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Slusaj ova ti e mn seriozna indormacija so dusa ckav tikves radi gostovanjeto tamu i plus so iam puno drugari, da ne lazes ej :P haha

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И официјално Вардар-Тиквеш во четрврт финалето :vozbud:
Од кј ти е информацијава? Другите двојке ги знаеш?

--- надополнето ---

И официјално Вардар-Тиквеш во четрврт финалето :vozbud:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Опааааа ајде идеме во Кавадарци:vozbud:,ке ги поминеме Тиквеш 100 посто сум сигурен

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.427

--- надополнето ---

Не ги знам другиве двојки, иначе инфово на ФБ го имало, па ме известија на мсн, а пошто е пишано од еден од поглавни членови сигурно е вистина...

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Па тоооооооооо беееееееее јаооооооооо кое лудо гостување ке го има во Кавадарци :vozbud:

П.С Лозовааа Лозовааа жута ракија кој не пие Лозоваа не е Комитааа еееее :vozbud:

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
КУП НА МАКЕДОНИЈА
1/4 ФИНАЛЕ

Вардар - Тиквеш
Локомотива - Металург
Хоризонт Т - Тетекс
Брегалница - Напредок

P-S-G

ЃОРЧЕ НАД СЕ ДРУГО...
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.087
Поени од реакции
20
Нема врска дека е купена утакмицата со Новаци,дечките си тепаа 3-2 со муки!!! Како прво нема потреба да се купува утакмица со вторлигаши,и како второ Вардар немаше пари за прашок а не па уште кој и да бил да даде 2,000 евра за да ја земе утакмицата!! За со Ренова и јас слушнав нешто дека е наместено и дека постојат големи шанси да го земеме купот но сепак тоа се само муабети кој никој незнае дали се точни! Да потсетам во 17 частот ке го добиевме противникот од 1/4 финалето!
Твое е дали ќе веруваш или не ама ти кажувам дека е од стварно сигурни извори со Новаци утакмицата е купена и со Ренова од Брацо не треба да биде човек паметен за да го уклучи мозокот малце и да размисли дека се купени . Не ти дрќат моабетиве дека сте немале пари за прашок ова она се знаеше дека Брацо го води клубот од сенка веќе 2-3 месеци . Впрочем честито ждрепка со Тиквеш .

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Твое е дали ќе веруваш или не ама ти кажувам дека е од стварно сигурни извори со Новаци утакмицата е купена и со Ренова од Брацо не треба да биде човек паметен за да го уклучи мозокот малце и да размисли дека се купени . Не ти дрќат моабетиве дека сте немале пари за прашок ова она се знаеше дека Брацо го води клубот од сенка веќе 2-3 месеци . Впрочем честито ждрепка со Тиквеш .
Па знам дека се знаеше дека Брацо ке дојде,али за тоа со Новаци некако ми нема логика да плати толку пари кога и онака не е тежок противник а за со Ренова и мене ми е сомнително!! Иначе еден од подобрите меѓу Хоризонт и Тетекс ке отпадне така да ни иде во прилог за во 1/2 финале

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Глеам на многу им беше желба Тиквеш, па викам ај еве еден пред новогодишен поклон од мене! :) :) :) :) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom