Seriozen si ili dupisПротив Тиквеш дома првата.
Од кј ти е информацијава? Другите двојке ги знаеш?И официјално Вардар-Тиквеш во четрврт финалето
Од кј ти е информацијава? Другите двојке ги знаеш?И официјално Вардар-Тиквеш во четрврт финалето
Не ги знам другиве двојки, иначе инфово на ФБ го имало, па ме известија на мсн, а пошто е пишано од еден од поглавни членови сигурно е вистина...Од кј ти е информацијава? Другите двојке ги знаеш?
--- надополнето ---
Од кј ти е информацијава? Другите двојке ги знаеш?
Твое е дали ќе веруваш или не ама ти кажувам дека е од стварно сигурни извори со Новаци утакмицата е купена и со Ренова од Брацо не треба да биде човек паметен за да го уклучи мозокот малце и да размисли дека се купени . Не ти дрќат моабетиве дека сте немале пари за прашок ова она се знаеше дека Брацо го води клубот од сенка веќе 2-3 месеци . Впрочем честито ждрепка со Тиквеш .Нема врска дека е купена утакмицата со Новаци,дечките си тепаа 3-2 со муки!!! Како прво нема потреба да се купува утакмица со вторлигаши,и како второ Вардар немаше пари за прашок а не па уште кој и да бил да даде 2,000 евра за да ја земе утакмицата!! За со Ренова и јас слушнав нешто дека е наместено и дека постојат големи шанси да го земеме купот но сепак тоа се само муабети кој никој незнае дали се точни! Да потсетам во 17 частот ке го добиевме противникот од 1/4 финалето!
Па знам дека се знаеше дека Брацо ке дојде,али за тоа со Новаци некако ми нема логика да плати толку пари кога и онака не е тежок противник а за со Ренова и мене ми е сомнително!! Иначе еден од подобрите меѓу Хоризонт и Тетекс ке отпадне така да ни иде во прилог за во 1/2 финалеТвое е дали ќе веруваш или не ама ти кажувам дека е од стварно сигурни извори со Новаци утакмицата е купена и со Ренова од Брацо не треба да биде човек паметен за да го уклучи мозокот малце и да размисли дека се купени . Не ти дрќат моабетиве дека сте немале пари за прашок ова она се знаеше дека Брацо го води клубот од сенка веќе 2-3 месеци . Впрочем честито ждрепка со Тиквеш .