Фан Клуб: Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Што мрзам коа некој ме убедува и ми објаснува зашто треба да купам нешто. Од увек сум мрзел маркетинг, али не е тоа поентата зашо те цитирам. Ме интересира, има ли дресови кај што пишува Вардар, а не Комити Запад, пошто ја сигурно не навијам за Комити, туку за Вардар.
pa toa komiti e staveno kako simbolika 12 igrac na vardar inace odnapred si stoi znakot na vardar sea moze najubavo bese da ne pisuva niso ama na fb koga objavia deka ke se prodavaat dresovi mnogu bea za ovaa varijanta da pisuva otpozadi komiti zapad i 12

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
pa toa komiti e staveno kako simbolika 12 igrac na vardar inace odnapred si stoi znakot na vardar sea moze najubavo bese da ne pisuva niso ama na fb koga objavia deka ke se prodavaat dresovi mnogu bea za ovaa varijanta da pisuva otpozadi komiti zapad i 12
Не се бунам ја против оваа варијанта. Топ е замислата. Ама мислам дека би било лицемерно од моја страна да земам дрес Комити запад, коа не сум дел од навивачката група. :smir:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
epa trebase da ima dve varijanti edna ovaa sto e i edna niso da ne pisuva ama toa e a ako sakas ti trkni do maksport mislam deka prodavaat i oni samo ke treba da naracas i da cekas ama ne sum siguren za ova ama ako ne te mrzi a tolku sakas da imas dres od vardar proveri

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
ЧЕСТИТО 1/4 финале !!!! би сакал денеска и Тетекс да победи па и да се сретнемо у финале :)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
^^По 150 души у автобус ќе бидеме,ќе те викнеме тебе да не преброиш :pos:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Ете, и тоа доживеавме. На сред Градски да ни скандираат Втора лига!!! :)
а колку години ја имаш доживеано ТИ и ТВОЈОТ клуб првата лига-2,3(да не зборам за титули)......... Шампиони сте

П

Паспарту

Гостин
Ние барем имаме историја, а вие што имате!? Аууу заборавив, вас комунистите ве кочеле, саботирале итн, да не биле они до сега сигурно барем 10 титули ќе имавте... :pusk:

Типичен пи*карски одговор, провоцирај, а потоа одговори со "ВИЕ ВО ИСТОРИЈА ЖИВЕЕТЕ".

Дај кажете ја вашата историја, докажете дека не спаѓате во тие КОНДОМ клубови или како што Таки во текстот кажува "маалски и селски банана клупчиња со егзотични имиња".

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
A sto klub se sea???

--- надополнето ---

mislam za Skendija sekako nema u prvi 3 da bidat i nema nigde da igraat so KUROT u race ke si ostanat Vardar bar ima nekakva sansa preku kupot

Kajgana Shop

На врв Bottom