Фан Клуб: Вардар

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
може ли некој да ми ги даде слики од новите дресови на Вардар за оваа сезона слика од дресот или од некој наптревар?
36796_110807612306866_104014492986178_68292_1510516_n.jpg

Не знам колку се гледа али....
Иначе шо бидна со бркот бе?

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Децава кои се сметаат за некои големи навивачи редно е да престанат со вакви глупости. Како може да се обединиме со другите групи кои што го мразат Вардар само заради тоа што доаѓал албански клуб. Давате лажна слика на другите дека навивачите на Вардар се некои екстремисти што буквално нема врска. Мене на пример не ме интересира националност ,а навивам отсекогаш за Вардар и го сакам, а има некои момци од Комити кои што се антифа. Ако сте вистински навивачи клубот секогаш треба да биде пред се и да се оди на утакмица пред се да се подржи клубот а не да се оди само затоа што доаѓала албанска група или доаѓал Пелистер. Е*ате дерби навивачите од вакви како вас пати клубот.
верувај да беаа Комити екстремсти ниеден од ВАС немаше да пишува глупости по форуми,НИЕДЕН новинар немаше да даде антиМакедонска и АнтиВардарска и Комитиска изјава,ниеден џандар не ќе се осмелеше да дојде на стадион..........но бидејќи сите знаат да зборат се и сешто не е ни чудно зашто има толку квази навивачи Вардар

до пред 2002 СИТЕ САКАВТЕ да тепате шконтови и одвај чекавте Вардар да играше со Слога,Шкендија итн ,а сега ми ширите некаков си пацифизам,мултиетничност итн

вистинскиот Комита и Македонец знаае зашто утре ќе присуствува на утакмица ------за Вардар и да ја одбрани честа на Македонецот ако таа биде навредена,

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Ako mislis za Braco odlozeno e za 8mi Okt poradi nemanje na pretsedatel na FK Vardar
Ајдеее,па нели Мишо Мајсторвич го замени Сетинов како немаме? Незнам што е финтава али сите денов го чекавме да знаеме дали ке се врати Брацо али ке треба уште да чекаме!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
па не баш ама фала во секој случај
нешто како ова е
?

Ајдеее,па нели Мишо Мајсторвич го замени Сетинов како немаме? Незнам што е финтава али сите денов го чекавме да знаеме дали ке се врати Брацо али ке треба уште да чекаме!
Не бил уште заведен во Централен Регистар. Сево ова повторно смрди на некоја мутна игра...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Dvajcava rekatari praat mucki ali nemoze uste mn da bide vaka kao sto razbrav na 8mi ke bide roisteto i poseizglea k go dobie Bracot sporot ke pocekame da vidime, situacijata e krs i da dojde Braco ne ocekuvav nekoj Vrdar koj znae kakov tuku da s bori za 3to mesto najvise>dokolku s vrati Bravo Pancev moze da bide prtsedatel niso ne e iskluceno i toa

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Dvajcava rekatari praat mucki ali nemoze uste mn da bide vaka kao sto razbrav na 8mi ke bide roisteto i poseizglea k go dobie Bracot sporot ke pocekame da vidime, situacijata e krs i da dojde Braco ne ocekuvav nekoj Vrdar koj znae kakov tuku da s bori za 3to mesto najvise>dokolku s vrati Bravo Pancev moze da bide prtsedatel niso ne e iskluceno i toa
Рекетарите се луѓе на Брацо, така да не верувам тие да праат мучки. Единствено Сетинов свесно да поднел оставка, за да нема доволно време Мајсторовиќ да биде заведен. И да се одложи целата работа повторно...

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Hmmm pa so znam dali se na Braco posto kako sto rabzrav i za ova dka se lugje na Blagoja Nikolovski taka mi kazaa

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Рекетарите се луѓе на Брацо, така да не верувам тие да праат мучки. Единствено Сетинов свесно да поднел оставка, за да нема доволно време Мајсторовиќ да биде заведен. И да се одложи целата работа повторно...
Сетинов кажа дека покрај лошата ситација во која неможел да се справи рече дека имал и здраствени прболеми,како баш сеа му текна да каже дека има здраствени проблеми а претходно ќутеше!!Ова му е само изговор затоа што ништо не направи во Вардар,а велеше дека ке најде спонзор!Ја се чудам сеа кој е спонзор или кој е тој човек кој сега ке им дава плати на фудбалерите,еве прашувам некој ако знае нека каже кој е тој кој макар би им давал и по 100 евра на фудбалерите!!Овде нешто е матно,Сетинов поднесува оставка а се одложува спорот кој мозе да го добие Брацо а првин викаа дека Сетинов стои зад Брацо ! Тука ни Бог незнае кој е главен во Вардар,а не па ние!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Majstore Setinov bse mariontka ne e tuka pravo mesto ovoj muabet
Друже и јас мислев така,али се прашувам кој стои зад сево ова!!!Нешто е матно тука поради оставката на Сетинов во овој период кога требаше Брацо да не земе,барем така се најавуваше!!А ако мислиш за местово дека не треба да го праиме мубаетот нз дали е ок,по што и онака никој незнае што се случува во Вардар па нека се разјасни малце!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Друже и јас мислев така,али се прашувам кој стои зад сево ова!!!Нешто е матно тука поради оставката на Сетинов во овој период кога требаше Брацо да не земе,барем така се најавуваше!!А ако мислиш за местово дека не треба да го праиме мубаетот нз дали е ок,по што и онака никој незнае што се случува во Вардар па нека се разјасни малце!
Reketarite se znae so sakaat pari da iznudat i zatoa go drzt Vardar , Setinov bese samo na sila staven bez negova volja

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Заеба времево,се надевам никој нема да се предомисли заради времево да не дојде!!!КОМИТИ ЗАПАД во добро и во лошо,ајде момци почнува забаватааа:vozbud:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
У пм нека иде времево.Па кај најде сега,баш сега да заврнеш п**** ти материна.Уште денес да беше убаво времето,па од утре ако сака и поплави нека има,само не сега.....
Едвај дочекав да дојде и овој ден и дождов заеба се.Добро барем на градски има кров,али по пат има да го наебеме дебело од дождов.Башка што сега е изгубена и секоја надеж за добар фудбал(сите знаеме каков е теренот кога врне) и ќе гледаме само орање на нива. :S

Kajgana Shop

На врв Bottom