Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ До членот погоре(пошто треба да го јаде банот): Полицијата не извади порано...сакавме да го гледаме мечот до крај ама не ни беше дозволено,како што не ни дозволија да влеземе од почеток!
Еве сеа дознаваш како ние нас кога не задржуваа на трибина кога играмо со вас, затоа не ни зборите дека спиемо на трибина заради вас!Полицијата не извади порано...сакавме да го гледаме мечот до крај ама не ни беше дозволено,како што не ни дозволија да влеземе од почеток!
dobro navivanje.. siptarskive picki kindnaa pred da zavrsi utakmicata.. KUKAVICI albanski
do pred 2 nedeli najdobri u sekoj pogled,za 2 nedeli si gi vidovte vistinskite moznosti. grupa bez vistinsko vodstvo,grupa sostavena 70% od deca na 15,16 godini vozrast,grupa bez vistinski lideri,grupa koja se gubi vo prostor na sopstveniot stadion.i da ova go zaboraviv,grupa koja "strasni ekipi" ima samo po transparenti i na forumi.remont kako vo vardar taka i vo komiti.ama i za dvata slucaja tesko deka ima nekoe resenie za poarno.А за Комити од утакмицава не знам од кај да почнам немавме една ебана светла точка денес!
...Влеговме на стадион прво полувреме на средина негде можеби навивањето тапа тапа по тапа никад не било!....Корегорафија немавме тапан исто бакљите безвезе запалени на 2 метра простор..Очигледно и ние и клубот треба да се средат!
ne go svakate kako provokacija ama stvarno deneska bevte 0 !!
Комити денеска у секоја смисла беја подобри од балисти и шверцери...навивањето мислим дека беше солидно,ама можете вие и мн подобро...исто така денеска се изненадив кога видов мн постари членови на Комити каде што не беше случај на прошлите утакмици
инаку денеска имавте подршка и од 50 тина Војводи(која се надеаам дека ќе ја возвратите со ваше присуство во Тетово против шкендија) и пред почетокот на утакмицата налетавме на 5 навивачи на шкендија па мораше да бидат згазени(исто како да ги пројде ваљак
)....позз
![]()