- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.527
- Поени од реакции
- 8.340
2003та Брацо ви беше газда?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гајле си немаме :icon_mrgr
Не сери бе !poselska i poglupava pesna nemam slusnato![]()
poselska i poglupava pesna nemam slusnato![]()
Уште срце ме боли и ми текнува ко плачев од нервоза на Јужна.Колку само го пцуев норвежанецот ко го даде Глушевич голот од слободен а овој не ни даде знак.Подмукло...:nerv:
Да Брацо ни беше спонзор...2003та Брацо ви беше газда?
Да а наредната утакмица се игра со Скопје во 15:30 часот.Не сери бе !
Викендов нема утакмици првенство.
Ќе треба да се чека до нареден дури....
Тогаш е и турнирот во мал фудбал меѓу подгрупите на Комити.
Баш да видам,што фудбалери се Комитите :tv:
Дисциплинска комисија реши за неодењето во Турново или...??? Пошто нели парична казна и одземање 3 бода се спомна нешто ??? Да не се смени у меѓувреме нешто ???Не да беше сомнително... Дури овие не се ни радуваа Чесиве дур не видоа дека кретенот покажа на центарот :nerv:
Но очигледно не ми фатиле клетвите пошто истиов тип судеше финале на ЛШ пред некоја година
Да Брацо ни беше спонзор...
Инаку играчите ветија дека доста помотивирани ќе влагаат во другите дуели и време е да собереме некој бод од наредните дуели. Не очекува меч на домашен терен со ФК Скопје кој мора да го добиеме, а потоа имаме гостување во Кичево кај Напредок. Ако освоиме 4 бода ќе биде одлично![]()
Имаме три дена да вложиме жалба, ако не ни е прифатена ќе ни одземат три бода и се останато, а ако се прифати натпреварот ќе се преигра...Дисциплинска комисија реши за неодењето во Турново или...??? Пошто нели парична казна и одземање 3 бода се спомна нешто ??? Да не се смени у меѓувреме нешто ???
Не играв.Да а наредната утакмица се игра со Скопје во 15:30 часот.
Не играше на преходниот турнир?Добро бевте плеснати!:bip:
можеби затоа што сите МК "тифози" се научени на мелодии и песни од северњаците................old school ЈЕ права ствар братееееееposelska i poglupava pesna nemam slusnato![]()
Не го сваќај ова како навреда ама неможам да разберам имате слики Пу*ете Партизан , Звезда ...... после на форумов имаше постови некои членови што им е смачено од некои квази навивачи овде на Белградскиве Гиганти па чисто ме интересира твоето мислење пошто си добро упатен те гледам во тифо водиве .можеби затоа што сите МК "тифози" се научени на мелодии и песни од северњаците................old school ЈЕ права ствар братееееее![]()
Сеа наредна утакмица Evеry GO!можеби затоа што сите МК "тифози" се научени на мелодии и песни од северњаците................old school ЈЕ права ствар братееееее![]()