Windows 7

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Може ли некој да ми даде Дајмон Тулс за Виндоус 7?

Член од
22 април 2008
Мислења
405
Поени од реакции
28
Пријатели помогнете!
Преку к. ми е ова више само ЦРН ми седи екранов како да се спасам од ова???
ај ве молам информирајте ме во ПП...може некому сте му објасниле пред мене ама немам мн време да барам по форумов ИЗВИНЕТЕ МЕ!

:smir:
2.png

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Пријатели помогнете!
ај ве молам информирајте ме во ПП...може некому сте му објасниле пред мене ама немам мн време да барам по форумов ИЗВИНЕТЕ МЕ!

Прегледај го приврзокот 35877
Тражи по thepiratebay.com, windows 7 activator. Симни го, и откако ќе се инсталира напрај рестарт и ке ти биде активиран.

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Пријатели помогнете!

Прегледај го приврзокот 35877
Провери во Installed Updates случајно да не имаш снимено Update KB971033(This update to Windows Activation Technologies detects activation exploits and tampering to key Windows system files. These exploits try to bypass regular Windows activation and are sometimes included within counterfeit copies of Windows.)...
Ако случајно имаш тогаш анинсталирј го апдејтот, рестартирај компјутер и побарај и сними Windows Activator Hazar Torrent (RemoveWAT2.25)

Ако го немаш овај апдејт, појкето од активаториве и лоадериве ке ти работет...

Исто така важна работа од ко ке го анинсталираш апдејтов ако го имаш векје снимено е да ми напрајш hide да не ти се појаввит појке и да го снимиш по грешка пак...

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
сите што имате проблем со Windows 7 активација,активирајте со вој активатор Windows Loader 1.9.2 (x86x64) by Daz и да го имате инсталирано KB971033 пак си функционира како што треба

C

Crazy Diamond

Гостин
Ако може некој да ми каже зошто не можам да ги користам Aero темите?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ако може некој да ми каже зошто не можам да ги користам Aero темите?
1. Немаш уште инсталирано драјвери за графичката
2. Не си направил рејтинг на компјутерот (properties во computer)

C

Crazy Diamond

Гостин
1. Немаш уште инсталирано драјвери за графичката
2. Не си направил рејтинг на компјутерот (properties во computer)
Направив рејтинг и ми вика кај 3D business and gaming graphic performance 1.0 Имам графичка NVIDIA GeForce FX 5500 и инсталирав драјвери, ама постара верзија. Дали е проблемот до графичката или нешто друго е проблемот?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Направив рејтинг и ми вика кај 3D business and gaming graphic performance 1.0 Имам графичка NVIDIA GeForce FX 5500 и инсталирав драјвери, ама постара верзија. Дали е проблемот до графичката или нешто друго е проблемот?
За таа графичка на Windows 7 треба оценка да ти даде (минус) -12 :)

Графичката ти е преслаба/престара и се такво негативно, врати си се на ХР со оваа конфигурација (моја препорака)

M

Mr.InF3ction

Гостин
Пробај инсталирај драјверите на графичката и мислам дека би требало да работи.
Читај тука на многу луѓе им работи зошто не и кај тебе :smir:

C

Crazy Diamond

Гостин
За таа графичка на Windows 7 треба оценка да ти даде (минус) -12 :)

Графичката ти е преслаба/престара и се такво негативно, врати си се на ХР со оваа конфигурација (моја препорака)
Пробај инсталирај драјверите на графичката и мислам дека би требало да работи.
Читај тука на многу луѓе им работи зошто не и кај тебе :smir:
Фала и на двајцата за помошта... :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom