T
Tetro
Гостин
прочитај тука. Јас време немам за читање, ама најискрено :smir:ke moze li nekoj da mi pomogne kako da si go vratam languige barot dole desno,nesto nemozam da se snajdam.
прочитај тука. Јас време немам за читање, ама најискрено :smir:ke moze li nekoj da mi pomogne kako da si go vratam languige barot dole desno,nesto nemozam da se snajdam.
http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=daemon+tools+windows+7Може ли некој да ми даде Дајмон Тулс за Виндоус 7?
Стај си PowerISOМоже ли некој да ми даде Дајмон Тулс за Виндоус 7?
Тражи по thepiratebay.com, windows 7 activator. Симни го, и откако ќе се инсталира напрај рестарт и ке ти биде активиран.Пријатели помогнете!
Преку к. ми е ова више само ЦРН ми седи екранов како да се спасам од ова???
ај ве молам информирајте ме во ПП...може некому сте му објасниле пред мене ама немам мн време да барам по форумов ИЗВИНЕТЕ МЕ!
:smir:
Прегледај го приврзокот 35877
Провери во Installed Updates случајно да не имаш снимено Update KB971033(This update to Windows Activation Technologies detects activation exploits and tampering to key Windows system files. These exploits try to bypass regular Windows activation and are sometimes included within counterfeit copies of Windows.)...Пријатели помогнете!
Преку к. ми е ова више само ЦРН ми седи екранов како да се спасам од ова???
ај ве молам информирајте ме во ПП...може некому сте му објасниле пред мене ама немам мн време да барам по форумов ИЗВИНЕТЕ МЕ!
:smir:
Прегледај го приврзокот 35877
1. Немаш уште инсталирано драјвери за графичкатаАко може некој да ми каже зошто не можам да ги користам Aero темите?
Направив рејтинг и ми вика кај 3D business and gaming graphic performance 1.0 Имам графичка NVIDIA GeForce FX 5500 и инсталирав драјвери, ама постара верзија. Дали е проблемот до графичката или нешто друго е проблемот?1. Немаш уште инсталирано драјвери за графичката
2. Не си направил рејтинг на компјутерот (properties во computer)
За таа графичка на Windows 7 треба оценка да ти даде (минус) -12Направив рејтинг и ми вика кај 3D business and gaming graphic performance 1.0 Имам графичка NVIDIA GeForce FX 5500 и инсталирав драјвери, ама постара верзија. Дали е проблемот до графичката или нешто друго е проблемот?
Пробај инсталирај драјверите на графичката и мислам дека би требало да работи.Направив рејтинг и ми вика кај 3D business and gaming graphic performance 1.0 Имам графичка NVIDIA GeForce FX 5500 и инсталирав драјвери, ама постара верзија. Дали е проблемот до графичката или нешто друго е проблемот?
За таа графичка на Windows 7 треба оценка да ти даде (минус) -12
Графичката ти е преслаба/престара и се такво негативно, врати си се на ХР со оваа конфигурација (моја препорака)
Фала и на двајцата за помошта... :helou:Пробај инсталирај драјверите на графичката и мислам дека би требало да работи.
Читај тука на многу луѓе им работи зошто не и кај тебе :smir: