Мора гига минимум, јас го имав на гига па „кнап“ ми бешеWindows 7 @ 512 MB RAM... ќе го биде или тешкооо??
Симни си AccuWeather гаџет за временска прогноза, одлично функционира
Чаре за ова?
Пробав со други гаџети за временски прогнози ама нешто не ми се ок. Со вистата немав проблем, нит со 32битната верзија на 7цата што ја користев пред да ја ставам сегашната 64битна 7ца ...
Фала пријателе, го инсталирав и изгледа супер!Симни си AccuWeather гаџет за временска прогноза, одлично функционира
Па стај ги тие од Vista.FX5200 . Windows 7 Ultimate 32-bit . need drivers ( нема на страната на nvidia. има за виста ) .
да ми каже некој како да ги вратам стрелките на шорткатите на десктопот ? ги избришав и сега ми требаат пак назад. ХЕЛП
Here’s how to minimize Skype to notification tray on Windows 7.
Updated Skype Built-In Method
In Skype, go to Tools -> Options.
Then, click on Advanced tab to go to Advanced settings.
Uncheck and untick the Keep Skype in the taskbar while I’m signed in option.
+ за мсн направи compatability mode на Vista SP2Шо е работава со Скајп и МСН на 7-цава шо не можам да ѓи тргнам од таскбарот и да стојат само како нотификации... Има ли некој го средено ова. Значи ми стои цело време доле скајпот како отворен прозорец + нотификација, а не како на ХР и Вистата каде можеше да се тргне од таскбар и да стои само како нотификација
Edit: боо срање, извинете шо замарам ... најдов како и тоа да ти било многу едноставно
И ете за тие што се чудат како мене, може ќе ви се најде:
Код:Here’s how to minimize Skype to notification tray on Windows 7. Updated Skype Built-In Method In Skype, go to Tools -> Options. Then, click on Advanced tab to go to Advanced settings. Uncheck and untick the Keep Skype in the taskbar while I’m signed in option.
Истото и мене ме мачеше, па го баталив, си реков до кај мене е нешто проблем со скајпот . Ама ете друго било.Шо е работава со Скајп и МСН на 7-цава шо не можам да ѓи тргнам од таскбарот и да стојат само како нотификации... Има ли некој го средено ова. Значи ми стои цело време доле скајпот како отворен прозорец + нотификација, а не како на ХР и Вистата каде можеше да се тргне од таскбар и да стои само како нотификација
Edit: боо срање, извинете шо замарам ... најдов како и тоа да ти било многу едноставно
И ете за тие што се чудат како мене, може ќе ви се најде:
Код:Here’s how to minimize Skype to notification tray on Windows 7. Updated Skype Built-In Method In Skype, go to Tools -> Options. Then, click on Advanced tab to go to Advanced settings. Uncheck and untick the Keep Skype in the taskbar while I’m signed in option.