Z
zlaki
Гостин
симнав 7-ица ултимате верзија -(6.1.7600.16385),сега незнам дали е понова верзија или постара?Знае ли некој дали оваа верзија е понова?
Демек понова од RTM, ама си нема везе. На нет пишува дека ова е финалната (RTМ) верзија на Win 7.Понова од што?
Сите тие се финални, само некои се “понови“ т.е. со повеќе вградени апдејти, тоа е разликата.Демек понова од RTM, ама си нема везе. На нет пишува дека ова е финалната (RTМ) верзија на Win 7.
Има бета од SP1 за Win7.Демек понова од RTM, ама си нема везе. На нет пишува дека ова е финалната (RTМ) верзија на Win 7.
Знам, build 7601 или така нешто. Но сепак е бета (може не е ни бета) софтвер.Има бета од SP1 за Win7.
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=enНекој да ми даде линк за најновиот DirectX, 32-bit ?
ако кликниш на мојте линкој ќе видиш дека те носет до замунда и до аренабг, плус се скријани и не се варезВарез јок на форумов, читај правила
твојте линкови ок, за побарувањата на goranjunec ми беше постотако кликниш на мојте линкој ќе видиш дека те носет до замунда и до аренабг, плус се скријани и не се варез