Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
не ми ги препознаваше драјверите од телефонот, од блутуот, не ми работеше глувчето ...

На 10тина компјутери до сега, се си е топ.

Да не ти се сјебало нешто додека се инсталирале апдејтите? Меѓувремено во процесот на инсталација?

На 10тина компјутери до сега, се си е топ.

Да не ти се сјебало нешто додека се инсталирале апдејтите? Меѓувремено во процесот на инсталација?

Значи од ова блутут позаебано нешто нема, еве пак после анинсталирањето на апдејтите ги нема драјверите за не знам какви уреди, ни компјутерот не знае шо се. На troubleshoot бара на интернет и не наоѓа ништо.

2s952ef.png

do5n3b.jpg

8yatmg.jpg

Еве дека не ги пронаоѓа, не знам каква врска имаше со апдејтите, ама откако ги инсталирав почна да ми се појавува, и сега на секое рестартирање си бара драјвери.

Значи од ова блутут позаебано нешто нема, еве пак после анинсталирањето на апдејтите ги нема драјверите за не знам какви уреди, ни компјутерот не знае шо се. На troubleshoot бара на интернет и не наоѓа ништо.

Еве дека не ги пронаоѓа, не знам каква врска имаше со апдејтите, ама откако ги инсталирав почна да ми се појавува, и сега на секое рестартирање си бара драјвери.

Напрај си System Restore и врати го пред апдејтите.

Сум користел многу оперативни ситеми...Windows 95, Windows 98, Windows Xp, Linux Edubuntu...Моментално имам Core 2 Duo процесор и Windows 7 и сум презадоволен од овој оперативен систем...

Ме интересира, деновиве инсталирав Windows 7 процесорот ми е 32 битен, имам 4 гига рам и 500 хард диск, сепак при форматирањето решив да изберам 64 битната верзија, дали згрешив и може ли тоа негативно да се одрази на работењето на процесорот?

Ako si uspesno si instaliral x64, togas procesorot ti e 64 biten.
Vo sprotivno ke te soprese uste pred da pocne instalacijata.

Win 7 Ultimate, инсталиран на HP550, батеријата ја троши за 20-30 минути, додека на XP Professional ја трошеше до преку 2 саата. Чаре?

Win 7 Ultimate, инсталиран на HP550, батеријата ја троши за 20-30 минути, додека на XP Professional ја трошеше до преку 2 саата. Чаре?

Исклучи Windows AERO скинот, намали ефекти, контраст, светлина на дисплеј, исклучи процеси што работат во позадина.....

... на исклучи лаптопот. Да видиш тогаш колку ќе ти трае батеријата! :pos:

Ме интересира, деновиве инсталирав Windows 7 процесорот ми е 32 битен, имам 4 гига рам и 500 хард диск, сепак при форматирањето решив да изберам 64 битната верзија, дали згрешив и може ли тоа негативно да се одрази на работењето на процесорот?

Неможеш да инсталираш 64 битна верзија на 32 битен процесор ;)

Може некој да ми даде линк за Виндовс 7 на пп, финална верзија ама по можност до 700 МБ(на ЦД да ја фати).

Симнав 2 верзии Windows 7 RTM, ги режам, ги пробувам на двд-читач и двд-режач и не сака. Прво наоѓаше грешка кога ќе дојде до она Extracting Files, а сега кога ќе изберам англиски јазик и се тоа, кога ќе одам на Install now ми бара драјвери за ДВД-режачот кои најнормално си работи(инаку како би дошло до тука).

Сега сакам да пробам ако има некоја верзија на обично ЦД, да видам дали си го извртеле своето ДВД-акцесоарите:wink:

Може некој да ми даде линк за Виндовс 7 на пп, финална верзија ама по можност до 700 МБ(на ЦД да ја фати).

Сега сакам да пробам ако има некоја верзија на обично ЦД, да видам дали си го извртеле своето ДВД-акцесоарите:wink:

со среќа во потрагата :vozbud:

порана кога имав xp ги користев 2 та излеза за звучници на звучната си работеа заедно немаше никаков проблем ама сеа ставив 7 ми рабтат 2 та излези ама ако е приклучен на идниот влез другиот не работи помош може :vozbud::vozbud::vozbud:

порана кога имав xp ги користев 2 та излеза за звучници на звучната си работеа заедно немаше никаков проблем ама сеа ставив 7 ми рабтат 2 та излези ама ако е приклучен на идниот влез другиот не работи помош може :vozbud::vozbud::vozbud:

Кои ти се тие два излези на звучната???

па знам дека се обележани со плава и зелена боја :toe: знам дека ова со зеленева нон стоп работи плавата боја нејке :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom