- Член од
- 12 ноември 2008
- Мислења
- 2.304
- Поени од реакции
- 1.775
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ме занима. Каде можам во нашава Македонија поштено да си го купам седмичето?
Знам дека до нова година ќе биде 86 евричи, а после над 100. Овие од мајкрософт МК само се искурчија дека имаат нов ОС и дека ќе го продаваат и овде. А каде, никој ништо не спомна.
Ако си од Скопје види карши факултето за туризам у лептокарија има салон или шознам што на Мајкрософт,а ако не си од Скопје ако сакаш ќе прашам дали има и колку пари е.
Не е салон. Канцеларии им се тоа, колку што знам јас.
RTM е финалната верзија, онаа што ја пуштија на 22..Дај не заебавај се е тоа 7600 RTM...тука прајме муабет за стварната финална верзија.
RTM е финалната верзија, онаа што ја пуштија на 22..
Ја имаа сите поголеми компании уште пред некој месец, а и претплатниците на TechNet.. Доколку пронајдоа некој поголем баг ќе издадеа нова верзија.. Значи слободно можеш да си ја симнеш од торент (или RS)..
Поздрав![]()
Баш ми беше милоФала што не просветли
Aко добро разбравте vone кажува за онаа верзија што е купена и од оргинал цд ископирана во компјутер и пуштена на интернет а не онаа пред 1 месец што е на Вербатим цд знаме дека е истата може па во оргиналот има некоја ситница сменето тоа само MS знае
Баш ми беше мило
Доколку е ситница сменета ќе ја пуштат преку абдејтите, ваљда нема тие што се претплатници и ја имаат финалната верзија веќе месец дена пак да купуваат нова верзија, заради некој ситници..![]()
Е тоа да..сите багови не се решаваат со updeti месец ипол помина од RTM кога беше предадена на фирмите,може по недела дена имало нешто поправено па после да ја инштампаат за продажба Vista имаше 5 или 6 RTM верзиисепак копија од оргинал си е копија од оргинал
![]()
Е тоа да..
Иначе да не има некој информации отприлика колку ќе е 7цата во МК?!
Ахам... ама ова се цените за фул верзиите... а ќе има за абдгрејт посебни цени или?!ја ги зедов
Ultimate 12.000 ,13.000
Pro земав 10.000
Home Pre 8000
Од сите верзии по две по набавна цена ги зедов за во дукан кај мене уште немам цена ставено за нив оваа недела ке треба официјално више да почнам да ги продавам