Windows 7

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Пробај исклучи firewall-от, па инсталирај ги updates.
Со исклучување на фарјвол може саму да се закачат вируси, ништо друго.
Ако windows update не работи можно е затоа што веројатно имаш кракнат windows. За да исклучиш автоматско инсталирање оди во опции кај Windows Update, и намести автоматски да се симнуваат но не и автоматски да се инсталираат. Кога ќе има апдејти на копчето за ислкучување ќе се појави едно портокалово штитче. Кликни таму, ќе се инсталираат и комјутерот ќе се исклучи.

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Дечки може торент за седмицава, регистриран и све тоа, х86 ве молам.
Фала однапред, многу. :smir:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
За квалитетни торенти за финалната верзија стрпете се уште некој ден......

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Со исклучување на фарјвол може саму да се закачат вируси, ништо друго.
Ако windows update не работи можно е затоа што веројатно имаш кракнат windows. За да исклучиш автоматско инсталирање оди во опции кај Windows Update, и намести автоматски да се симнуваат но не и автоматски да се инсталираат. Кога ќе има апдејти на копчето за ислкучување ќе се појави едно портокалово штитче. Кликни таму, ќе се инсталираат и комјутерот ќе се исклучи.
Windows Firewall-от не врши некоја посебна улога во заштитата..Мене ми е цело време исклучен, а немам фатено вирус за овие 10 месеци колку што го иам компјутеров(благодарение на NOD32). А, бидејќи има кракнат видоус, не верувам дека е до тоа..Сите ние имаме кракнат виндоус, вклучувајќи ме и мене, а јас никогаш не сум имал проблеми при апдејтс, така да незнам на што се должи ова..

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Ако има некој при рака торентче со Full Version na Windows 7, нека ми прати линк по ПП. Поздрав.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Windows Firewall-от не врши некоја посебна улога во заштитата..Мене ми е цело време исклучен, а немам фатено вирус за овие 10 месеци колку што го иам компјутеров(благодарение на NOD32). А, бидејќи има кракнат видоус, не верувам дека е до тоа..Сите ние имаме кракнат виндоус, вклучувајќи ме и мене, а јас никогаш не сум имал проблеми при апдејтс, така да незнам на што се должи ова..
не ги лажи другите да го исклучуваат Firewall-от објасни малце за што служи firewall?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
не ги лажи другите да го исклучуваат Firewall-от објасни малце за што служи firewall?
Дечко не се пали одма..Не разбираш дека Windows Firewall-от не е многу битен, и ПАК ке кажам дека цело време ми е исклучен, а немам ФАТЕНО ни еден вирус, никогаш. Доколку имаш антивирус инсталирано, самиот антивирус има firewall, кој е многу подобар од Windows Firewall-от, поточно неможе ни да се спореди. Затоа го држам исклучен Windows Firewall-от. Затоа, немој да какаш другпат..Исклучи firewall-oт, но само доколку имаш добар антивирус со добар firewall. И доколку нешто се деси со твојот пц, јавно пред сите кажуем ке ти ја платам штетата :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Дечко не се пали одма..Не разбираш дека Windows Firewall-от не е многу битен, и ПАК ке кажам дека цело време ми е исклучен, а немам ФАТЕНО ни еден вирус, никогаш. Доколку имаш антивирус инсталирано, самиот антивирус има firewall, кој е многу подобар од Windows Firewall-от, поточно неможе ни да се спореди. Затоа го држам исклучен Windows Firewall-от. Затоа, немој да какаш другпат..
Море идиоте глупи Firewall на XP е срање да ти биде исклучен а на Windows Vista особено овој на Windows 7 е мрак и ти си експерт па знаеш дека немаш фатено вирус земи скенирај со Trojan remover и докторот па дој пиши тука дали немаш вируси

Kajgana Shop

На врв Bottom