Windows 7

• Креатор на темата Креатор на темата m.i.n.a
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај исклучи firewall-от, па инсталирај ги updates.

Со исклучување на фарјвол може саму да се закачат вируси, ништо друго.
Ако windows update не работи можно е затоа што веројатно имаш кракнат windows. За да исклучиш автоматско инсталирање оди во опции кај Windows Update, и намести автоматски да се симнуваат но не и автоматски да се инсталираат. Кога ќе има апдејти на копчето за ислкучување ќе се појави едно портокалово штитче. Кликни таму, ќе се инсталираат и комјутерот ќе се исклучи.

Дечки може торент за седмицава, регистриран и све тоа, х86 ве молам.
Фала однапред, многу. :smir:

Со исклучување на фарјвол може саму да се закачат вируси, ништо друго.
Ако windows update не работи можно е затоа што веројатно имаш кракнат windows. За да исклучиш автоматско инсталирање оди во опции кај Windows Update, и намести автоматски да се симнуваат но не и автоматски да се инсталираат. Кога ќе има апдејти на копчето за ислкучување ќе се појави едно портокалово штитче. Кликни таму, ќе се инсталираат и комјутерот ќе се исклучи.
Windows Firewall-от не врши некоја посебна улога во заштитата..Мене ми е цело време исклучен, а немам фатено вирус за овие 10 месеци колку што го иам компјутеров(благодарение на NOD32). А, бидејќи има кракнат видоус, не верувам дека е до тоа..Сите ние имаме кракнат виндоус, вклучувајќи ме и мене, а јас никогаш не сум имал проблеми при апдејтс, така да незнам на што се должи ова..

А да го дочиташе мислењето до крај?

Е еј не се пали одма, никој ништо не ти префрла, постот всушност беше прашање за функцијата на огнениот ѕид......не е за потценување!

Ако има некој при рака торентче со Full Version na Windows 7, нека ми прати линк по ПП. Поздрав.

Windows Firewall-от не врши некоја посебна улога во заштитата..Мене ми е цело време исклучен, а немам фатено вирус за овие 10 месеци колку што го иам компјутеров(благодарение на NOD32). А, бидејќи има кракнат видоус, не верувам дека е до тоа..Сите ние имаме кракнат виндоус, вклучувајќи ме и мене, а јас никогаш не сум имал проблеми при апдејтс, така да незнам на што се должи ова..

не ги лажи другите да го исклучуваат Firewall-от објасни малце за што служи firewall?

не ги лажи другите да го исклучуваат Firewall-от објасни малце за што служи firewall?
Дечко не се пали одма..Не разбираш дека Windows Firewall-от не е многу битен, и ПАК ке кажам дека цело време ми е исклучен, а немам ФАТЕНО ни еден вирус, никогаш. Доколку имаш антивирус инсталирано, самиот антивирус има firewall, кој е многу подобар од Windows Firewall-от, поточно неможе ни да се спореди. Затоа го држам исклучен Windows Firewall-от. Затоа, немој да какаш другпат..Исклучи firewall-oт, но само доколку имаш добар антивирус со добар firewall. И доколку нешто се деси со твојот пц, јавно пред сите кажуем ке ти ја платам штетата :)

Дечко не се пали одма..Не разбираш дека Windows Firewall-от не е многу битен, и ПАК ке кажам дека цело време ми е исклучен, а немам ФАТЕНО ни еден вирус, никогаш. Доколку имаш антивирус инсталирано, самиот антивирус има firewall, кој е многу подобар од Windows Firewall-от, поточно неможе ни да се спореди. Затоа го држам исклучен Windows Firewall-от. Затоа, немој да какаш другпат..

Море идиоте глупи Firewall на XP е срање да ти биде исклучен а на Windows Vista особено овој на Windows 7 е мрак и ти си експерт па знаеш дека немаш фатено вирус земи скенирај со Trojan remover и докторот па дој пиши тука дали немаш вируси

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom