Windows 7

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
ај едно можда глупо прашање, дали оваја верзија на 7-кава ќе почнит да се гаснит после датумот, кој беше го заборајв, или не ?

Attachments

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Види сега... Билдот 7600 е финалниот и ќе трае се додека вие сакате. Сите други претходни билдови имаат дата на истекување... поточно, ако се сеќавам убаво, 10ти јуни.

Така да, апдејтирајте до 7600 билдот и немате гајле. End of story.

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
107
Мене ме занима. Каде можам во нашава Македонија поштено да си го купам седмичето?
Знам дека до нова година ќе биде 86 евричи, а после над 100. Овие од мајкрософт МК само се искурчија дека имаат нов ОС и дека ќе го продаваат и овде. А каде, никој ништо не спомна.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Мене ме занима. Каде можам во нашава Македонија поштено да си го купам седмичето?
Знам дека до нова година ќе биде 86 евричи, а после над 100. Овие од мајкрософт МК само се искурчија дека имаат нов ОС и дека ќе го продаваат и овде. А каде, никој ништо не спомна.
Ако си од Скопје види карши факултето за туризам у лептокарија има салон или шознам што на Мајкрософт,а ако не си од Скопје ако сакаш ќе прашам дали има и колку пари е.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Што е работа неможам да направам принт скрин кога сум во игра,секогаш вади од позадина?

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
107
Ако си од Скопје види карши факултето за туризам у лептокарија има салон или шознам што на Мајкрософт,а ако не си од Скопје ако сакаш ќе прашам дали има и колку пари е.
Не е салон. Канцеларии им се тоа, колку што знам јас.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.740
Поени од реакции
18.486
Како и да е WIN7 е најдобриот оперативен систем некад направен!

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Дај не заебавај се е тоа 7600 RTM...тука прајме муабет за стварната финална верзија.
RTM е финалната верзија, онаа што ја пуштија на 22.. :)
Ја имаа сите поголеми компании уште пред некој месец, а и претплатниците на TechNet.. Доколку пронајдоа некој поголем баг ќе издадеа нова верзија.. Значи слободно можеш да си ја симнеш од торент (или RS).. :)
Поздрав :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
RTM е финалната верзија, онаа што ја пуштија на 22.. :)
Ја имаа сите поголеми компании уште пред некој месец, а и претплатниците на TechNet.. Доколку пронајдоа некој поголем баг ќе издадеа нова верзија.. Значи слободно можеш да си ја симнеш од торент (или RS).. :)
Поздрав :)
Фала што не просветли

Aко добро разбравте vone кажува за онаа верзија што е купена и од оргинал цд ископирана во компјутер и пуштена на интернет а не онаа пред 1 месец што е на Вербатим цд знаме дека е истата може па во оргиналот има некоја ситница сменето тоа само MS знае

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Фала што не просветли

Aко добро разбравте vone кажува за онаа верзија што е купена и од оргинал цд ископирана во компјутер и пуштена на интернет а не онаа пред 1 месец што е на Вербатим цд знаме дека е истата може па во оргиналот има некоја ситница сменето тоа само MS знае
Баш ми беше мило :)
Доколку е ситница сменета ќе ја пуштат преку абдејтите, ваљда нема тие што се претплатници и ја имаат финалната верзија веќе месец дена пак да купуваат нова верзија, заради некој ситници.. :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Баш ми беше мило :)
Доколку е ситница сменета ќе ја пуштат преку абдејтите, ваљда нема тие што се претплатници и ја имаат финалната верзија веќе месец дена пак да купуваат нова верзија, заради некој ситници.. :)

сите багови не се решаваат со updeti месец ипол помина од RTM кога беше предадена на фирмите,може по недела дена имало нешто поправено па после да ја инштампаат за продажба Vista имаше 5 или 6 RTM верзии :) сепак копија од оргинал си е копија од оргинал :)

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
сите багови не се решаваат со updeti месец ипол помина од RTM кога беше предадена на фирмите,може по недела дена имало нешто поправено па после да ја инштампаат за продажба Vista имаше 5 или 6 RTM верзии :) сепак копија од оргинал си е копија од оргинал :)
Е тоа да.. :)
Иначе да не има некој информации отприлика колку ќе е 7цата во МК?!

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Е тоа да.. :)
Иначе да не има некој информации отприлика колку ќе е 7цата во МК?!
ја ги зедов
Ultimate 12.000 ,13.000
Pro земав 10.000
Home Pre 8000
Од сите верзии по две по набавна цена ги зедов за во дукан кај мене уште немам цена ставено за нив оваа недела ке треба официјално више да почнам да ги продавам

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
ја ги зедов
Ultimate 12.000 ,13.000
Pro земав 10.000
Home Pre 8000
Од сите верзии по две по набавна цена ги зедов за во дукан кај мене уште немам цена ставено за нив оваа недела ке треба официјално више да почнам да ги продавам
Ахам... ама ова се цените за фул верзиите... а ќе има за абдгрејт посебни цени или?!

Kajgana Shop

На врв Bottom