Windows 7

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Темава прерасна во чет помеѓу двајца членови ве молам продолжете на профил.

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
Седмицата без сомнение е добар оперативен систем од Microsoft , ја лично ја инсталирав пред некој ден на лаптопот и се иде како што треба . Побарувачката е помала од Вистата, но и воедно многу е поквалитетна од Вистата. Мала замерка е тоа што е направена за луге кој се аматери во оператвни системе (премногу проста =) ) али не е нешто страшно . За сите кој се на Xp или Виста дефинитивно им ја препорачувам ( се разбира ако имаат доволна конфигурација )
---Како што знам минимално е 1 гб рам и процесор поголем од 3 гигахерци и 20гб простор во партиција C .

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Седмицата без сомнение е добар оперативен систем од Microsoft , ја лично ја инсталирав пред некој ден на лаптопот и се иде како што треба . Побарувачката е помала од Вистата, но и воедно многу е поквалитетна од Вистата. Мала замерка е тоа што е направена за луге кој се аматери во оператвни системе (премногу проста =) ) али не е нешто страшно . За сите кој се на Xp или Виста дефинитивно им ја препорачувам ( се разбира ако имаат доволна конфигурација )
---Како што знам минимално е 1 гб рам и процесор поголем од 3 гигахерци и 20гб простор во партиција C .
А нели целта е да биде што попроста и поедноставна за користење? Значи се е супер. Ти сако сакаш работи си преку DOS со команди :)

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Windows 7 се покажа како добар и квалитетн Windows.За разлика од XP е многу постабилен,по брз и појак firewall.
Моја препорака е сите што имаат добра конфигурација да си го стават Windows 7 и да стават крај на нестабилниот XP.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Windows 7 се покажа како добар и квалитетн Windows.За разлика од XP е многу постабилен,по брз и појак firewall.
Моја препорака е сите што имаат добра конфигурација да си го стават Windows 7 и да стават крај на нестабилниот XP.
Сакале нејкеле Microsoft ќе стави крај на ХР.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
А тој Уиндоусот седумка во боја е?
Пошо овој шо го имам сега Икс Пе (профешнл) ми е црно бел.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
имам 7-ка инсталирано build 7600 и не сакат да ми инсталират ни еден програм, поточно ни BS Player ни KM Player, чаре некое?

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
32-bit или 64-bit Win7? знам дека на 64-бит не сакаат тие програми..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
имам 7-ка инсталирано build 7600 и не сакат да ми инсталират ни еден програм, поточно ни BS Player ни KM Player, чаре некое?
Не сме магионичари ако сакаш помош ќе се потрудиш за да се потруди некој друг да ти помогне. Пиши подетално вака ништо.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
windows 7 RTM build 7600 32 bit, не можам да ги инсталирам ни BS Player ни KM Player, а богами и некој други програми, ми дават eror launching installer и the filename directory name or volume label syntax is incorrect, чаре некое?

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Пробај со десен клик на setup-от после тоа properties>compatibility>run this program in compatibility mode for и од листата ќе избереш Windows Vista(Servce Pack 2).
Ако нејќе ни ова да ти помогне тогаш имаш грешка со Windows-от.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Прашање за тие што го пробале џамов 7,

Дали со 2 гига рам ќе иде мазно 32 битната верзија ако се оптерети*?

*оптерети мислам на фотошоп уклучен, мозилата со 10+ јазичиња, месинџери, скајпови, дримвивер, ворд и слични такви програми во исто време уклучени. Гејминг не ме интересира

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Немај гајле ле иде се како што треба.И јас со 2 гига рам ја терав.Не се секирај.

M

Mr.InF3ction

Гостин
Прашање за тие што го пробале џамов 7,

Дали со 2 гига рам ќе иде мазно 32 битната верзија ако се оптерети*?

*оптерети мислам на фотошоп уклучен, мозилата со 10+ јазичиња, месинџери, скајпови, дримвивер, ворд и слични такви програми во исто време уклучени. Гејминг не ме интересира
зависи од процесор..графика-рам :)
па ете кај мене фотошоп вклучено ...Hitman Blood Money-minimized, 2 месинџери вклучени, windows media player работи...некои џиги миги docs што работат у позадина исто така downloаd manager, па некогаш и 3DS Max и After Effects у исто време вклучени..работи добро(со малку кочење ) :XD: али општо онака супер е

Kajgana Shop

На врв Bottom