Windows 7

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
jas imam vakva konfig
CPU Athlon 64 Dual Core 4400+
MB Asus M2N-XE
HDD 80GB
VGA 9400GT
RAM 4GB DDR2 800mhz

e sega aj procenete koja da inst....?
x64 инсталираја

Јас пред два дена ја снимив ртм верзијата супер си тера , сите програми работат засега немам никакви забелешки.

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Instalirav Win7 7600 x64 no mi bara da se aktivira kako da ja aktiviram treba neso...`?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Instalirav Win7 7600 x64 no mi bara da se aktivira kako da ja aktiviram treba neso...`?
Pass: I Steal Unreleased Softwarex1

Инаку, како што разбрав, OEM клучот го ставиле на блек-листа, така што ќе мора да чекаш да излезе нов некој :)

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
RTM верзијата (7600) си бара код, 30 дена имаш опција да го користиш како trial за потоа ќе треба да се снајдеш.
a ovoj RTM aktivatorot so e vo zamunda....???
moze so nego da se napravi neso

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Без дискусија за активатори, имате ПП.

P

Princ

Гостин
7600 нема клуч колку што знам. Имаше, ама го фатиле. Беља работа, пак на 7100 треба да одам :tapp:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
7600 нема клуч колку што знам. Имаше, ама го фатиле. Беља работа, пак на 7100 треба да одам :tapp:
Не бе човек има решение и за тоа. Ако ти треба пишувај на профил ќе средиме :)
----
Инаку јас пред два дена се решив да ја форматирам РЦ (7100) и преминав на 7600 и можам да кажам дека функционира одлично работи се она од драјвери и програми што ми е потребно и се надевам дека наскоро и Kaspersky AntiVirus за Win7 ќе биде објавен во целосна верзија бидејќи другите верзии не функционираат, освен онаа РЦ верзија за Win7.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Абе стајте си Windows XP или Windows Vista што се замарате со седмицава 300 главоболки ми направи не ја инсталирам се додека не излезе фајнален OEM крак , а и нема причина да ја мењавам Vistava и XP нај добра двојка се во Dual Boot :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе стајте си Windows XP или Windows Vista што се замарате со седмицава 300 главоболки ми направи не ја инсталирам се додека не излезе фајнален OEM крак , а и нема причина да ја мењавам Vistava и XP нај добра двојка се во Dual Boot :)
Не бе каква Vista не ја бива инаку морам да искоментирам ама очигледно активацијава тешко оди ќе бидне ама има после pop-ups излегуваат. :)
И ќе замолам да не ја шириме дискусијата за кракови, ако има некој некого да праша нека го направи тоа на ПП.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
На Windows 7 активацијата е гола вода слична како онаа на Vista малце по заебана барем за сега, пред активација обавезно System Restore и активирање една грешка ајмо јово наново

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Не бе каква Vista не ја бива инаку морам да искоментирам ама очигледно активацијава тешко оди ќе бидне ама има после pop-ups излегуваат. :)
И ќе замолам да не ја шириме дискусијата за кракови, ако има некој некого да праша нека го направи тоа на ПП.
Проба со Windows Vista Developers Activation? Ахам, знам, за Vista е, ама структурата им е толку иста, паа... you never know. :)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Проба со Windows Vista Developers Activation? Ахам, знам, за Vista е, ама структурата им е толку иста, паа... you never know. :)
Одговорив на профил, сите што имаат нешто да прашаат да го сторат тоа на истиот начин (профил), следните дискусии за активација ќе бидат избришани.

Kajgana Shop

На врв Bottom