И напомена ова не е проблем со оперативниот за тие што не се упатени, не се грижете ако имате Виста веднаш мигрирајте на 7. :helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најлесно е да инсталираш ПРВО ХР на една партиција, па после да ставиш Win 7 на друга партиција, така ќе ги имаш 2та OS да си ги бираш при стартување.
абе знам сум го правел тоа милион пати ама сега како во бутлоадерот на 7 да го додадам хр пошто не ми се форматира сега имам миљон работи на пц
имав инсталирано Win7 . сега на друга партиција инсталирав Win ХР. и сега палам компјутер бутира право WinХР..како да праам Dual BOOT и Win7 и WinXP пробав со EasyBCD нејќе .. ај некое решение ако знае некој..
фала брат :bravo:Стави го Windows 7 цедето, бутирај преку него, оди на REPAIR и таму имаш REPAIR BOOT или нешто слично, одма го прави.
Симни си EasyBCD или UBCD (Ultimate Boot CD)
Јас со EasyBCD поправав вакви проблеми.
Конечно РЦ верзијата е достапна за симнување!
Сите што сакаат линк за даунлоад нека пишат на профил.
ПС. За разлика од претходните бета верзии каде се одеше со апгрејд од една во друга, сега е морално да се направи clean install бидејќи претставува една од верзиите кандидати за целосна верзија. (Release Candidate).
Јас ќе ја инсталирам деновиве па ќе споделам дополнителни информации.
Абе луѓе РЦ1 7100 нема 32-битна верзија или јас не можам да ја најдам на торент?!![]()
Ти неможеш да најдеш
А има и RC1 7106
Епа ај те молам фрли ми по ПП торент за РЦ1 7106 32-битна.
:helou: