Да не шрави седмицава проблеми за спојување два компјутери во мрежа, а на едниот да има win7? и btw на 512мб рам, кој ос би идел бољи. Виста или 7?
Си слушнал за бета верзија :helou:Прави проблеми тешко оди со мрежа, посебно ако имаш некој специфични мрежни карти.
Бајги е нестабилен со драјверите, кога сакаат работат кога не.
Ако имаш време на претек терај инсталирај и види дали ќе ти работи.
Х Е Л П!Инсталирам Виндовс Седмица се најубаво, и коа иде на крај за десктоп да излезе го добивам ова! Истово ми се случува и со ВИСТА!
Да тоа и мене сега ми текна и јас планирав истото да го средам. Ако имаш флопи најдобро и најлесно се апдејтира ако не побарај на google повеќе за преку цд...Ако си во можност надогради го BIOS (UPDATE) ако не ке тераш на XP
Се е тоа ОК. Неам флопи! Солуција? со усб флеш или цд има?Не мора на флопи се флешува и преку оперативниот систем мислам само на асус дека е така ,земи листовите од матичната читни ги малце , оди на главната страна симни го и флешувај го 30 Сек трае таа работа, али ако не ја разбираш не ја чепкај една погрешна информација ке викаш Тато тато дај пари за нова матична
п.с. Да не зеза нешо графиката, пошо имам 945Г онбоард, 128?DzoOLe напиша:Се е тоа ОК. Неам флопи! Солуција? со усб флеш или цд има?
може само како ке функционира е прашањеjas go instalirav windows 7 a imam i vista i da vi kazam sega za sega e dobar.stabilen e ,recisi ist ko vistata ne jade tolku od ramot samo ne znam zoso site tolku ja mrazat vistata pa ne moze vo fice karoserija da stais ferari motor a windows 7 moze da go spistite od www.zamunda.net ima i krak i serials poz
Мислиш Windows 7 BETA build 7022.jas go instalirav windows 7 a imam i vista i da vi kazam sega za sega e dobar.stabilen e ,recisi ist ko vistata ne jade tolku od ramot samo ne znam zoso site tolku ja mrazat vistata pa ne moze vo fice karoserija da stais ferari motor a windows 7 moze da go spistite od www.zamunda.net ima i krak i serials poz