Windows 7

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
Инсталирам Виндовс Седмица се најубаво, и коа иде на крај за десктоп да излезе го добивам ова! Истово ми се случува и со ВИСТА!

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.416
Да не шрави седмицава проблеми за спојување два компјутери во мрежа, а на едниот да има win7? и btw на 512мб рам, кој ос би идел бољи. Виста или 7? :toe:

Прави проблеми тешко оди со мрежа, посебно ако имаш некој специфични мрежни карти.

Бајги е нестабилен со драјверите, кога сакаат работат кога не.

Ако имаш време на претек терај инсталирај и види дали ќе ти работи.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Прави проблеми тешко оди со мрежа, посебно ако имаш некој специфични мрежни карти.

Бајги е нестабилен со драјверите, кога сакаат работат кога не.

Ако имаш време на претек терај инсталирај и види дали ќе ти работи.
Си слушнал за бета верзија :helou:
Значи не е целосен оперативен, далеку е од целосна верзија. И кога ќе излезе целосната верзија ќе треба уште баеги време да се приспособат програмите со драјвери од самите компании...
Па ќе се јавуваат мал милион на проблеми па ќе излезе Сервис пак и тек тогаш ќе вреди Виндоус 7...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Нешто харверски некомпатибилности ќе е. Јас имам проблем исто со Виста не ми се пали, па веројатно е и кај тебе. Провери ги рамот и хард дискот некако скенирај ги преку recovery цд-то со Виста или во XP, ако не е тоа можно е да е до матичната...

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ако си во можност надогради го BIOS (UPDATE) ако не ке тераш на XP

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ако си во можност надогради го BIOS (UPDATE) ако не ке тераш на XP
Да тоа и мене сега ми текна и јас планирав истото да го средам. Ако имаш флопи најдобро и најлесно се апдејтира ако не побарај на google повеќе за преку цд...

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Не мора на флопи се флешува и преку оперативниот систем мислам само на асус дека е така ,земи листовите од матичната читни ги малце , оди на главната страна симни го и флешувај го 30 Сек трае таа работа, али ако не ја разбираш не ја чепкај една погрешна информација ке викаш Тато тато дај пари за нова матична

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
Не мора на флопи се флешува и преку оперативниот систем мислам само на асус дека е така ,земи листовите од матичната читни ги малце , оди на главната страна симни го и флешувај го 30 Сек трае таа работа, али ако не ја разбираш не ја чепкај една погрешна информација ке викаш Тато тато дај пари за нова матична
Се е тоа ОК. Неам флопи! Солуција? со усб флеш или цд има?

DzoOLe напиша:
Се е тоа ОК. Неам флопи! Солуција? со усб флеш или цд има?
п.с. Да не зеза нешо графиката, пошо имам 945Г онбоард, 128?

А другото Интел Пентиум 4ка 3.2HT, 2gb рам, MSI 945gzm!:toe:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Со цд не можеш да го флешуваш биос, на цд само се става стариот bios, однеси го на сервис некој што ги работи тие работи или сам флешувај го ако знаеш не е тешко 30 сек трае цела работа ама една грешка и нова матична

Член од
2 март 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
jas go instalirav windows 7 a imam i vista i da vi kazam sega za sega e dobar.stabilen e ,recisi ist ko vistata ne jade tolku od ramot samo ne znam zoso site tolku ja mrazat vistata pa ne moze vo fice karoserija da stais ferari motor:) a windows 7 moze da go spistite od www.zamunda.net ima i krak i serials poz

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
jas go instalirav windows 7 a imam i vista i da vi kazam sega za sega e dobar.stabilen e ,recisi ist ko vistata ne jade tolku od ramot samo ne znam zoso site tolku ja mrazat vistata pa ne moze vo fice karoserija da stais ferari motor:) a windows 7 moze da go spistite od www.zamunda.net ima i krak i serials poz
може само како ке функционира е прашање

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Мислиш Windows 7 BETA build 7022.
Значи тест верзија не е сеуште "Windows 7"

ПС. Dark HaCkeR Се флешува БИОС преку ЦД, барај на интернет да видиш.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Незнам зашто ама пак сум убеден дека и Windows 7ца ќе биде уште едно срање од Microsoft. Едино Windows вреди ради неговата универзалност и стаж... а кога станува збор за квалитетот за многу работи се подоле од нула :/ Кога ќе паднат цените на Мекинтош кај нас и кога луѓето ќе научат да користат оперативен систем кој работи на UNIX мислам дека тој ќе биде оперативниот систем за кој ќе викате дека е најдобар.

Член од
2 март 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
da de beta 7022 mene bas mi se sviga i edvaj cekam da izleze full verzijata :) pa ke vidime mislam deka ke bide dobar

Kajgana Shop

На врв Bottom