Не само тоа, има многу грешки и тоа основни грешки. Како поминуваат деновите користејки го Windows 7цава се повеќе и повеќе почна да ме разочарува, али се тешам дека е бета и дека финалната верзјиа нема да биде ваква... Ако и финалната верзија биде ваква ќе биде невидено срање, освен брзината другите работи се утнати :/Абе уште има проблеми, не се стабилно како што треба.
Кога сака вклучува звук кога сака исклучува.
Инаку брзо е стварно, добро оди, Windows7 x64 на Athlon64 3200 со 512mb ram.
Не само тоа, има многу грешки и тоа основни грешки. Како поминуваат деновите користејки го Windows 7цава се повеќе и повеќе почна да ме разочарува, али се тешам дека е бета и дека финалната верзјиа нема да биде ваква... Ако и финалната верзија биде ваква ќе биде невидено срање, освен брзината другите работи се утнати :/
Исто така со цел да ја зголемат приватната безбедност имаат доста работи утнато. Кренав HTTP сервер на Windows 7 и сега ако ја ставам безбедноста на високо ниво, тогаш кога некој ќе сака да ја посети страната на серверот, неговата IP пие блок и цел сервер скренува или паѓа. За да некој може да ја посети страната без мене безбедносниот систем да ми направи проблеми треба безбедноста да ми биде сведена на минимум, што баш и не ми се допаѓа тоа. Исто така и при програмирање знае да му текне да ми направи безврска збрки.
Па да се надеваме дека финалната верзија ќе биде како што треба
Абе додека ми се XP-то и Linux-от на располагање, Send Feedback ќе си остане само "неотпакувана" опција. XP-то и Linux-от ми ги задоволуваат потребите, а и не видов никаков аир кога се жалев на Microsoft Support за некои проблеми... такада... :/Епа имаш SEND FEEDBACK на секое прозорче, пиши им што не чини. Не џабе спаѓаш во еден од тестерите на Win 7
Абе додека ми се XP-то и Linux-от на располагање, Send Feedback ќе си остане само "неотпакувана" опција. XP-то и Linux-от ми ги задоволуваат потребите, а и не видов никаков аир кога се жалев на Microsoft Support за некои проблеми... такада... :/
Windows Vista (x86/x64) е подобар од XP.Во моментов нема подбар десктоп од WindowsXP x64 и web сервер подобар од Linux.
Да не шрави седмицава проблеми за спојување два компјутери во мрежа, а на едниот да има win7? и btw на 512мб рам, кој ос би идел бољи. Виста или 7?