Windows 7

Член од
11 јануари 2009
Мислења
722
Поени од реакции
90
Вреди да се проба бе луѓе...го осетив и јас :D презадоволен ама бидејки имам не доволно јаќа конфигурација се вратив на XP, па ....да искочи фајнал верзија појачувам специјално ПЦ и шубам на Виндовс 7

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не вреди да се проба, бидејќи е бета верзија и само може проблеми да се направат. До конечната верзија ќе помине уште многу. Тоа што знам како подобрување, е што користи помалку хардверски ресурси, односно поконкретно рам меморија.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не вреди да се проба, бидејќи е бета верзија и само може проблеми да се направат. До конечната верзија ќе помине уште многу. Тоа што знам како подобрување, е што користи помалку хардверски ресурси, односно поконкретно рам меморија.
....и е многу побрз од сите други, многу попрегледен, многу полесен за работење и менување на се што ти треба......

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Добро работи , за разлика од вистата - Да , побрза е
Попрегледен е , но и Сепак стабилноста прво - но се во свое време...

Тестирав на : "ASUS X53Sg" - (CPU: Dual Core 2.0GHz , 9300 GS - 256 MB , 4GB...
Ги препозна драјверите , но драјверот од ТОРК , М-АУДИО - не го препозна што значи ИМА ВРЕМЕ.
Така беше и со Лонгхорнот
Тој што спомена дека кај него работел супер, со драјвери и се останато - Нека дојди да ги пробаме верзиите , сеуште ги имам , да видиме колку се СУПЕР за разлика од ВИСТАТА која според некој сеуште е срање!!!
ВИСТАТА веројатно бара машина , а затоа што ја немате = Е СРАЊЕ ????

Работи на П1 (жими мадињава) - добро работи.

-А за дечкото што имаше напоменато ТРАКТОР и ВИРТУАЛ ДЈ , постови уназад - ИМА И ЗА МЕК !!!!

П.С. - ХП СП2 ми го донесоа од УСА , и па ден денес паѓа и прави понекогаш проблеми а сите апдејти се веке во него...и мислите дека не се свесни тие за тоа?
Затоа излагаат СП!

Поздрав

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Тој што спомена дека кај него работел супер, со драјвери и се останато - Нека дојди да ги пробаме верзиите , сеуште ги имам , да видиме колку се СУПЕР за разлика од ВИСТАТА која според некој сеуште е срање!!!
Не ти ја сфаќам реченицава.

Ако кај мене работел супер од прва,значи јас лажам?

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Не ти ја сфаќам реченицава.

Ако кај мене работел супер од прва,значи јас лажам?
Дојди бе бато, сеуште ги имам верзиите ке видиме која како работи , дали е точно тоа што го тврдиш :)
Кој рече дека лажиш?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дојди бе бато, сеуште ги имам верзиите ке видиме која како работи , дали е точно тоа што го тврдиш :)
Кој рече дека лажиш?
Ама ти имаш различни драјвери,јас имам различни.

Јас сум Motorola Cable modem + Realtek HD 8.1 + Ati 9.1 Drivers (beta).
Се тоа од прва и без проблеми.

Другото се ми е снимено од него самиот,и мрежата (поврзаноста со другиот PC) ми работеше перфектно од прва,без сетирања на IP,DNS и Gateway,и можев веднаш да го делам нетот.

Ако твоите драјвери не работеле,не значи дека сите други драјвери не работат.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Најверојатно тука коментираат луѓе коишто немаат поим за Бизнис политиката на Мајкрософт. Знаете дека Windows 7 (кодно име Vienna) е започнат да се прави од 2004 ? :) .. Меѓудруго, Виста излезе СЛАБ ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ само затоашто беа некаде на сред градба на 7ца (Виена) па го пуштија за да направат пари бидејќи закаснија во развојот а истовремено им излегоа во пресрет нови идеји бидејќи технологијата од пред 5 години страшно се унапреди... Значи, тоа е целата работа зашто ВИСТА излезе 'глуп, катастрофален' оперативен систем од кој, во секој случај, Мајкрософт направија милјарди долари. Е сега, Виена ќе биде друго и сигурно не сте ја тестирале целосната верзија.... Јасно е дека уште првиот ден кога ќе ја пуштат ќе биде и пробиена (од Кинезине нема кај да се бега) но... сепак, ако размислете малку повеќе, ќе сватите дека уште дооолго Мајкрософт ќе го води Компјутерскиот Бизнис како ПРВАК.

П.С. На крајот на краиштата, тие не живеат од Оперативни само.. прават софтвер за НАСА, развиваа

Windows 7 бета ги има истите драјвери со Vista нема посебни да бараш така да ако си користел и Vista ке си видел дека ТОРК , М-АУДИО ги нема , ја ги имам корисено Vista бета и тако далје верзиите беа чудо лапаше рам во мирување 300 МБ испадна finalot ја усраа цела работа со хардверските побарувања

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Имаш едно глупо тројанче закачено :)
Е да може еден другар ми даде јуесби и на него имаше тројан али прво го ставив на лаптопот (таму ми е вин 7цата и ме мрзи да ставам антивирус), а после го ставив на компјутерот и го најде тројанот :)

Kajgana Shop

На врв Bottom