Истото го слушнав и јас.:smir:Сега пак слушнав дека Шек се спрема да замине во Чикаго Булс...Колку е тоа точно незнам..
И јас. :jaj:Истото го слушнав и јас.:smir:
За поцетување Шекил минатата сезона во Феникс имаше просек од 17,8 поени;8,4 скока;1,7 асистенции;1,4 блокади...Сето тоа за 30 минути по натпревар на терен.Сето тоа кога ќе го споредам со бројките на Бен Волас тогаш сметам дека Шекил ќе биде екстра засилување за КАВС барем за наредната сезона.Тоа ќе биде машинерија.ЛеБрон и онака праве вишок и сега место да враќа на бековите ќе ја спушта кон Шек.Но пред се да се реализира овој трансферШек не е тоа што беше и тоа ни е јасно,мене ова ми е само кревање галама ко божем бог знае што ќе се деси ако он игра со Џејмс...неможе типот уште да игра и крај...нека го пратат Леброн у NEW York баш сакам Никс да се подобри како екипа.
Ќе се врати ли Грег Оден, првиот пик на ланскиот драфт ? Ја пропушти целата „руки“ сезона поради повреда на коленото, па изврши операција (истата на Стадемаер). Имаше огромни очекувања од него.
Некој има информација?
Со него би требало портланд да бидат конкурентни, покрај добриот тим шо го изградија овие 2-3години.
Очекувам и Њу Орлеанс да бидат подобри.
најпрво да го видиме драфтот на 25, потоа ќе зборуваме за трампи.