NBA 2008/09

Статус
Затворена за нови мислења.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
:ne: Еве пример за твои попалени постови

Уште 3. Само 3.

П.С:drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:
Ох леле, ти кутриот. Ова фаца на Коби беше нешто ново. И многу интересно, како за фановите така и за медимуите. Дали ако некој постира слика како оваа

би се сметал за попален?

Двајт ја има неговата насмевка, Џордан јазикот, еве го Коби со неговиот "лош" изглед.

Во тој негов изглед се гледа неговата желба, неговата концентрација и фокус за победа. Тој фокус направи 40 поени, 8 асистенции и 8 скока. На тој ист фокус јас се восхитувам.

А ти? Нема потреба да одоговараш на прашањето, реторичко е.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Уште 3. Само 3. :toe::salut:
Веројатно грешка у чекори:pos::pos::pos:

Инаку за натпреварот од синоќа Орландо може само да жали. Се она што го реализираа со Кливленд сега го промашија со Лејкерс. Ама блокот на Туркоглу над Коби:vozbud:. Ова им беше идеална шанса за брајк ама тоа е што е. Сега веќе немаат право на грешка. Лејкерси пак си направија одлична предност и сега порастеретено ќе бараат една победа на гости со која би биле на прагот на освојувањето на титулата.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Хехе ни требаат уште две.........

..................................................победи :)

П.С
http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2009/06/07/nba_20090607_bryant_presser.nba/

^^Reporter: Kobe u are 2-0, why u dont smile?
Kobe: Job finished? I dont think so.
Нормално дека сеуште ништо не е завршено, во право си е Коби.
А од друга стана пак и не треба да се заебаваш со Коби зошто може на сите да им ја скрши кичмата:helou:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Од неутрална гледна точка поинтересно ќе беше да е 1-1, многу повеќе мотиви ќе имаа Орландо во наредните три натпревари на домашен терен па ќе имаше многу појака борба и веројатно повеќе натпревари. Вака како шо е сега, 99% Лејкерс се шампиони, Орландо би требало да добијат барем еден натпревар на домашен терен, а два многу тешко.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Орландо успеа да се одржува во натпреварот, бидејќи одбраната на Лејкерс во 2ро полувреме не беше на ниво како претходно и им оставаше премногу празен простор да шутираат за 3 поени. Мислам дека вечер Орландо ќе успее да слави и да ја врати неизвесноста, но не верувам во нивни 3 победи на домашен терен.
Вечер во колку саат е?

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
03.. Да се надеваме повторно на продолженија, интересно е : )))

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
03.. Да се надеваме повторно на продолженија, интересно е : )))
Абе доста какви продолжувања, до 6 саат ли ќе седиме:) Да се надеваме дека нема да има продолженија, зашто може да заспијам во нив и џабе цел натпревар сум гледал. :pos:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.976
Поени од реакции
143
Ме нервират лејкерс уште од времето на шек, рик фокс, карл малоне, гари пајтон, роберт хори... и сеуште не ги сакам. Со кој и да играт секогаш сум против нив. Навивам сега за орландо но сепак лејкерс ќе бидат шампиони.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ме нервират лејкерс уште од времето на шек, рик фокс, карл малоне, гари пајтон, роберт хори... и сеуште не ги сакам. Со кој и да играт секогаш сум против нив. Навивам сега за орландо но сепак лејкерс ќе бидат шампиони.
Mи се допаѓа искреноста:smir:
Искрено да ти кажам и јас тогаш некако оладив за Лејкерс бидејќи ми наликуваа на Реал Мадрид, само ѕвезди трупаа:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom