Таков шут скор само ваш Коби може да има.Леброн кога гледа дека не оде не тупе со сила да мава од секаде.Процентот на таа утакмица беше 9 - 25 шо е лошо ама тоа е еден од најслабите денови.Во секој случај пак ќе кажам не се правите паметни шутот е тиа а вели Леброн 49,3%,Коби 47,5 тоа од бројки не се бегаАтанасе убаво е да кажеш колку шутеви на Леброн му требаше на ЛЕброн за да постигне толку поени против добрите тимови...како Бостон или Лејкерс. Еве јас ќе ти кажам за против Лејкерс.
14-45. Под 30 %.
Ама сте буквалисти значи.Јас почнав да ставам статистика на ЛеБрон поради момчето кое рече дека ЛеБрон за Западната конференција е просечен играч.Ти почна да споредуваш со Коби.Епа чим сакаш споредби оди на НБА.цом и направи цомпаре па ќе правиме муабет.Ќе видиш 1+(Леброн)поен;2,1+(ЛеБрон)скока;1,5+(Леброн)асистенции;0,7+(ЛеБрон)украдени топки;0,5+(Леброн)блокади;процент на шут 1,7+(ЛеБрон)...Во коа статистичка категорија Коби е подобар од ЛеБрон па и од Вејд???Слободни??:nesvest: Ќе кажеш ЛеБрон сам игра?Епа ако игра сам Лејкерс и Кливленд имат идентичен скор од тоа следува цел Лејкерсс исто со ЛеБрон.Ај ќе ве молам...Само види што му направи вчера Коби на Артест и Батиер, а присети се што му направија Артест и Батиер на Леброн. Е од тоа не се бега.
Ќе ги споредиме 2цата и во плејофот,може?Ох леле кој дел не го сваќаш? Јас не ги оспорувам статистиките на Леброн(секоја чест за тоа), само кажав тоа што и малите деца го знаат, а тоа е дека Леброн против добрите тимови игра лошо. Хјустон,Лејкерс,Бостон...листата е долга. Плеј офот се ближи а таму нема да се Минесота и Сакраменто туку тимовите што ги спомнав погоре. Ај сега ти пак споредувај Коби и Леброн и пастирај статистики.
Стварно не знам што ви е проблемот со овие споредбите, вие го правите тоа, јас го прашав атанасе да каже како Леброн игра против добрите тимови.Атанасе остави ги бе.Тој лигушот го прават...На утакмица пред 1,2 недели шут 10-45...Еј што е тоа бе?45 шута на утакмица?Леброн е цар за него,па што сакате зборете.
Ќе ги споредиме 2цата и во плејофот,може?
Нема проблем не се расправаме,само дискутираме.Стварно не знам што ви е проблемот со овие споредбите, вие го правите тоа, јас го прашав атанасе да каже како Леброн игра против добрите тимови.
Јас му го постирав шутот на Леброн против Лејкерси 14-45 од поле во двете утакмици, тој ми вика на Коби е. Потоа почна да ми вади статистики Коби и Леброн. Јас не ги оспорувам статистиките на Леброн, го ценам Леброн феноменален играч е, но факт е дека оваа сезона Леброн слабо игра против добрите тимови. Јас само тоа сакав да го кажам, само тоа.
P.S Не мора да ми реплицирате со реплики Lebron е кралот, Коби врска нема. Фала.
значи сепак Леброн игра доволно добро како што и Коби бидејќи двата тимови им се најдобри во лигата и се останува да видиме кој ќе се покаже подобар во плеј офот:smir:Нема проблем не се расправаме,само дискутираме.
Леброн мора да го носи тимот,тој е таму носител,како Коби во Лејкерс,Новитцки во Далас,Вејд во Мајами...Леброн игра слабо против добрите тимови,но неговиот тим заедно со Лејкерс има најдобар скор во лигата.
типичен фан на лејкерсАјде доста со таа споредба кој е подобар?
Има само еден начин на споредба, тоа се освоените трофеи. Како што му рече Малдини на Мурињо, Коби у својата колекција има трофеи за кои Леброн сеуште сонува.
Точка.