Niv samo edna godina im trgna i togas usraaНе им иде на Далас годинава
Кога-тогаш ќе ни тргне не се секирајНе им иде на Далас годинава
mojot tim e poveke od soliden, a gi pobedija lakers so okolu 25 razlikaportland e soliden tim samo kazete kako zavrsi
ме смееш да игра леброн во западната конференција ке е просецен играчНа неделнава ранг листа за МВП трката по трипл дабловите на ЛеБрон и инзвонредните партии на Вејд очекувам Коби да испадне од водечката двојка...За минатата недела 1.ЛеБрон 2.Коби 3.Вејд
Е да де сега се кажа. Браво за овоа. навивам за Лејкерс, ама Леброн што е класа играч е незнам како можеше овоа да го кажешме смееш да игра леброн во западната конференција ке е просецен играч
Тревор Ариза е многу откачен тип цело време игра така на сила шо би се рекло,сите ги истура од маванјеРуди Фернандез ја помина ноќта во болница каде што беше задржан на испитувања после жестокиот фаул од Тревор Арис на мечот меѓу Портланд и ЛАЛ....Шпанецот заработи силен удар од страна на играчот на Лејкерс во обидот да забие, на крајот од четвртината во мечот помеѓу вторникот и средата, а после падот Руди беше имобилизиран и одведен во болница.
"Руди имаше отежнато дишење и беше доста исплашен поради тоа. Сепак снимките покажаа дека не се работи за ништо сериозно, и го однесовме дома", изјавил Серхио Родригез - соиграч и близок пријател на Руди.
Фернандез, кој ја игра својата прва сезона во НБА, е отпуштен од болницата со извршени детални прегледи на градниот и се очекува брзо да се врати.
Арис, кој го направи грубиот фаул нее казнет додека Ламар Одом доби суспензија. Одом влета на теренот во моментите на гужвата и тепачката и поради тоа е суспендиран на еден меч.
Изворот: http://www.sportdenes.com.mk
јас сум за CELTIC и го следам леброн цело време ај најди ми споредба на учинокот на леброн против јаките екипи од истокот ке видиш дека просекот му е 20-25 поени и негде 6 скока а вакви играци на западот имааат скоро сите тимови дури некои имаат и по неколку баска тоа леброн промасува кога е под притисок кога мора да погодиЕ да де сега се кажа. Браво за овоа. навивам за Лејкерс, ама Леброн што е класа играч е незнам како можеше овоа да го кажеш
:pos2::pos2::pos2:ме смееш да игра леброн во западната конференција ке е просецен играч