NBA 2008/09

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
kakva partija na sakil onil protiv svoite neka im e maka so go nabrkaaa sak e sak sepak za godinite i tezinata seuste e dobar centar sekako i eden od najdobrite vo istorijata
a inace CELTIC pak ke se sampioni ako izgubija od la i klivlend trioto KG rey alen i paul pirce e skoro nepobedlivo pomognati od rondo pak ke stanat sampioni

Плус сега со Марбери ако му дадат поголема минутажа тешко дека некој ќе ги истепа

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
На дуелот помеѓу Орландо и Феникс најинтересен е дуелот помеѓу моментално најдобриот центар,Двајт Хауард и најдобриот на сите времиња Шекил Онил...По 20 тина мин игра Шекил и покрај годинките му држи лекција на 13 год помалиот однего,Хауард

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
pa vidi logikata veli vaka kako sto gledame klubovite vo nba site imaaat po eden lider i po nekolku sporedni no podobri kosarkari boston e edinsven koj ima tri lideri odnosno tri igraci koi sekoj posebno bi mozel da e eden tim taka da spojot na KG rey alen i paul pirs nosi pobedi donese trofej lani a ne slucajno bese toa jas mislam deka kobi e prekrasen igrac no sam ne mozi da osvoi titula mozda ke bese poinaku da ne se povredese ariza klivlend go imama momentno najdobriot kosarkar no lebron e tip koj sekogas promasuva koga najmnugo treba a toa e zaradi negovata pregolema zelba za pobeda odnosno vo odnos na drugite kosarkari toj ima los karakter i ne naucil da gubi istiov problem go imase i brajant no gledam promena kaj nego covekov so tek na godinite svati za svojata velicina i kako da se spravi so toa dodeka pak lebron seuste e vo oblaci dven vejd sam protiv site ne ma da moze sepak se toa pred se mn natprevari za najgolemi konkurenti posle boston e san antonio tie imaat fenomenalna trojka dankan, parker ne eva tuku toni , i manu ginobili ,pa tuka e feniks sans koj se macat da ja osvojat titulata veke pet ses godini ne im odi ke vidime godinava no sepak tesko ke bide za niv besz amari stademaer sepak i stiv nes i sakil se vo odminati g iako se dosta solidni

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Ај се надевам вечер ке падне Бостон.. во Мидоуландс :vozbud:
Исто така се надевам дека Кливленд ке тепа над 13.... а и чисто онака се надевам дека Атланта ке победи во Њу Јорк..
Се плашам само све да не испадне обратно :pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Вечер има доста интересантни утакмици...
Њу Џерси:Бостон (во Петок играме сонив па не е лошо да кикснат)
Кливленд:Милвоки (чиста победа на Кливленд)
Мајами:Феникс (Шек се враќа во Мајами)
Далас:Сан Антонио
Јута:Хјустон се истотака за издвојуваме

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Вечер има доста интересантни утакмици...
Њу Џерси:Бостон (во Петок играме сонив па не е лошо да кикснат)
Кливленд:Милвоки (чиста победа на Кливленд)
Мајами:Феникс (Шек се враќа во Мајами)
Далас:Сан Антонио
Јута:Хјустон се истотака за издвојуваме

Ke има нешо на ТВ

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
nema da se ke vidis slabi se site vo lakers osven koby

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
За Кливленд тоа е 49-та победа сезонава, а на своето конто има и 12 порази.

И екипите на Бостон и Лос Анџелес Лејкерс, исто така, имаат по 49 триумфи во годинешнава сезона, но тие забележаа и повеќе порази, Бостон 14 и Лејкерс 13. ?????

Не знам кој ја одржува спортската страна на сајтот, ама знам дека информациите му се грешни 102.5 %

L.A. Lakers 49 12
Cleveland 48 12
Boston 48 14

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ќе има нешо на Тиви вечер?

vac 13

партизановец