Најдобар дневен весник

Најдобар весник

• Дневник

Гласови: 38 18,2%
  • Утрински весник

Гласови: 11 5,3%
  • Вест

Гласови: 81 38,8%
  • Ден

Гласови: 12 5,7%
  • Македонски Фокус

Гласови: 3 1,4%
  • Нова Македонија

Гласови: 19 9,1%
  • Вечер

Гласови: 13 6,2%
  • Македонски спорт

Гласови: 31 14,8%
  • Не читам весник

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    209

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Еве сега е 23 23 часот, време кога јас купувам утрешен весник. Ќе земам ВРЕМЕ зашто пишувам за нив некои мои лични мислења, а некогаш купувам и Утрински.

filipmakedonski

Македонец
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.278
Поени од реакции
31
Многу ретко , бидејќи многу помалку време трошам на нет разгледувајќи ги , споредбено со идење до трафика и назад.
купувам за викендот скоро секогаш , и тоа највеќе вест , а неретко и утрински.Обожавам кога ке отидам кај баба ми и се будам сабајле ,дедо ми штотуку го донел весникот , и кафенце покрај мене.
ах

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ја порано купував секој ден Дневник и Вест. Последно време не купувам, понекогаш ги читам на нет.

Најинтересни ми се колумните :))
И да напоменам. Секоаш од назад го читам :)))))

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Немам купено весник со години. Онака, некогаш кога ќе начекам на маса во кафич или негде, може насловната да ја ѕирнам и толку. Шо ќе читам, кога се е прочитано ден однапред.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Моите секој ден купуваат весник и секојдневно обавезно читам најчесто Вест а може и Дневник.

И да напоменам. Секоаш од назад го читам :)))))
И да тоа секако :icon_lol:

Член од
6 август 2008
Мислења
646
Поени од реакции
17
Ретко купувам весници, обично читам вести на интернет.
А ако веќе купувам, купувам Дневник (Вест - жута штампа).

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Купува татко ми али си имам мислење за сите весници.
Вест - Трачеви кои се без везе
Дневник - Секоја втора страница реклами и затоа го одбегнувам (плус тој од спорт има некој фетиш со тоа на португалските имиња на крајот место О пишува У, пример Роналду, Фигу)
Утрински - Шестоколонаши пишуваат колумни
Време и Шпиц - Имаат по нешто интересно али повеќе се А1 сервис
Нова Македонија - Ме изненадија со новиве изданија и тоа позитивно. Можеш секој да си најде нешто интересно.
Вечер - Трачеви али политички

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Па моите купуваат Вест секој ден т.е. ни носат дома и порано многу го читав ама одкога ставив интернет се послабо и послабо па може некогаш да го разлистам од позади(спортот) и да видам шо програма има денес ама не е тоа тоа се има на интернет(барем за спортот(гоал.ком. 24фудбал.ком.мк...)
А инаку некогаш знам да купам Македонски спорт ама и тоа во последно време слабо(како што кажав се има на интернет и тоа што денес ќе го прочитам на интернет утре ќе го има у весник јбг) а порано немаше ден без да имам спорт у рака:)

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Понекогаш. Најчесто понеделник - Вест

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не сум тип на човек кој би станувал рано, пиел кафе и читал новини :)

E

elence*$

Гостин
Кога сум во можност секогаш купувам, незаменливо е чуството кога ќе седнеш да читаш и да ја држиш и чуствуваш хартијата во рацете, и ќе продолжам да ги купувам, со нив пораснав, на нив се учев да читам, додека ќе ги има ќе ги купувам, можеби ретко и кога ќе сум во можност но ќе ги купувам.

Ги читам погоре Пио и Егзотик.. за форматот на весниците... само да знаат шо формат беше НОВА МАКЕДОНИЈА... колку цела клупа :vozbud:
ааа и јас учев да читам со НОВА МАКЕДОНИЈА :icon_lol: секој ден дедо ми го купуваше и јас си ги препишував буквите над насловите така научив да пишам, хихи мрдната бе :pos:

он:
најчесто татко ми ги купува секој ден идеше со по еден куп весници, и јас ги читав , поубо ми е така него на нет :)

али овде, единствено ми останува да се информирам преку интенет :(

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
да! купувам Вест....ја обожавам рубриката секси ќоше а сеа ново им е тоа шо имаат цртежи па се тоа убаво објаснето преку слика како изгледа....искрено мене Вест ме научи на сексуално општење

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
да! купувам Вест....ја обожавам рубриката секси ќоше а сеа ново им е тоа шо имаат цртежи па се тоа убаво објаснето преку слика како изгледа....искрено мене Вест ме научи на сексуално општење
Сигурен си дека за истиот Вест правиме муабет?

Ах онаа Барби значи :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom