Најдобар дневен весник

• Креатор на темата Креатор на темата duffy_f
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар весник

• Дневник

Гласови: 38 18,2%
  • Утрински весник

Гласови: 11 5,3%
  • Вест

Гласови: 81 38,8%
  • Ден

Гласови: 12 5,7%
  • Македонски Фокус

Гласови: 3 1,4%
  • Нова Македонија

Гласови: 19 9,1%
  • Вечер

Гласови: 13 6,2%
  • Македонски спорт

Гласови: 31 14,8%
  • Не читам весник

Гласови: 1 0,5%

• Вкупно гласачи
    209
Дома купуваат Вест штом го начекам обавезно го читам се релаксирам тогаш...а не знам зашто и јас од позади секогаш читам весник:toe:

Сигурен си дека за истиот Вест правиме муабет?

Ах онаа Барби значи :@

f_PLAY2m_fe9d394.jpg

:kesa:

Многу ретко, не сум по читањето, пример има нешто интересно и слушам муабеети за во весник некој има и нормално ке купам ке прочитам и видам, не сум редовен купувач, ретко зимам, а ако земам ке биде ВЕСТ или ВРЕМЕ

Немам купено весник со години. Онака, некогаш кога ќе начекам на маса во кафич или негде, може насловната да ја ѕирнам и толку. Шо ќе читам, кога се е прочитано ден однапред.

Со ова потполно се согласувам.
И не купувам многу често весници.

Порано купував по често сега зимам од врема на време.
Секогаш го листам од назад кон напред!!

Сигурен си дека за истиот Вест правиме муабет?

Ах онаа Барби значи :@
еххх Апок абе не ме прашувај за Вест...идејата за зграпчи го денот јас ја дадов..:)

Незнам зошто ама никогаш не сум купувала весници, а кога ми требало нешто од нив прво барав по комшии па ако немаа тие ајт у трафика да купам

Да купувам секој ден,и нормално прв го читам.

Порано купував секој ден по два, сега не ако ме интересира нешто читам на интернет.:nenene:

Јас не купвам мама и тато купват:helou:Најинтересен ми е Вест и секогаш го читам хороскопот и црна хроника:kesa:И јас го читам секогаш одназад.

не купувам сега весници затоа што се што ме интерсира читам на нет, а порано доста пари давав за тоа секој ден

неможам ни ден без да прочитам весник... а у веце кога го читам, уффф тоа ми е задоволство

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom