Oldtimers

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
90% сум сигурен плинот е не-атестиран :))
Имаше една финта, со мали преправки, боцата можиш да ја сместиш под багажникот, има неколку Ниви така средени боцата скриена ем никој незнај, ем багажникот слободен. Така да ни лук јал ни ништо... само на плин мирисал :)

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Имаше една финта, со мали преправки, боцата можиш да ја сместиш под багажникот, има неколку Ниви така средени боцата скриена ем никој незнај, ем багажникот слободен. Така да ни лук јал ни ништо... само на плин мирисал :)
Знам дека можи кај фиатот. Резервното тркало е под патосот така што нема да го видат и да го отворам. Само ако речи крени хауба... :)

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Абе ако ти е за резервни делови не ја регистрирај ништо, џабе пари фрлање. Повозувај ја барем еднаш месечно низ населба и тоа е :)

Инаку сега се враќам, свртев кругче со фиатот.. абе мерак и пол :)
Уште да ми речеше дедо ми, земи си ја, што ќе ми е мене... ама ајде.. повеќе ја сака колата него внукот ц ц ц :)

|Volkswagen|

Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Па за резерва ми е. Знаеш ситници, што тешко се наоѓаат. Ете кој ќе речи дека водната пумпа може да е проблем. Мада не сум се загреал салам да барам за Пезетка пумпа сигурно има и на ново. Овие нашите продавачи на делови врска немаат дека пасуваат и бараат само во каталог под Fiat 1300 или Zastava. Zastava 1300 во каталозите ја нема и да ја има се мисли на 101/128. Сум пребарувал за амортизери, филтри, свеќици и никаде ја немало како Zastava 1300, само како Fiat 1300/1500.

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Брат овај од огласов изгледа ги има изгледано сите епизоди од емисииве на Дискавери. На ваква кола, 2500 евра. Не фала за тие пари можам некое старо BMW да си возам. :)

П

Пепси_

Гостин
http://www.pazar3.mk/Listing/Detail/Index/396161?searchID=35091&Idx=1 Moj favorit samo nekako mnogu e skap spored realnata sostojba na kolata
Јесте да е олд тајмер ама види каква состојба е треба фарба ово оно а во македонија не верувам дека ќе му ја платат волку...а за европа и натаки хмм ако се најде некој колекционер па да го испушти џебот.

|Volkswagen|

Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
А мене некој ми коментираше за Фиатот дека 2000 евра барам многу :)))

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Здраво народе, Голем фан сум на Автомобили а посебно на Доџ Шаржер, Понтиак ГТО, Мустанг.... ја разлистав темава и никако не ви текнало да прошетате до Кочани.
Еве мал дел од овие автомобили во Кочани има околу 90-100, распрашајте се за човекот и ако ве нанесе пат посетете го местото....

Член од
8 ноември 2009
Мислења
104
Поени од реакции
19
колекцијата на Боб Милуновч, доага во Кочани и тука му се колите но не живее постојано тамо...ете ви малку инфо да нетреба се да се распрашувате :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Брат овај од огласов изгледа ги има изгледано сите епизоди од емисииве на Дискавери. На ваква кола, 2500 евра. Не фала за тие пари можам некое старо BMW да си возам. :)
Изледа не ги гледал до крај... за да види дека таква цена се бара на комплетен модел во солидна состојба. За кршов можеби некој би дал до 800-1000 евра преку сила.

колекцијата на Боб Милуновч, доага во Кочани и тука му се колите но не живее постојано тамо...ете ви малку инфо да нетреба се да се распрашувате :)
Од кај е чоекот? Кабрио Мерџовците ем се ретки, ем се солени за купување....

Член од
8 ноември 2009
Мислења
104
Поени од реакции
19
Од кај е чоекот? Кабрио Мерџовците ем се ретки, ем се солени за купување....[/QUOTE]

Србин е женет за наша, а мерџовците се неколку, ама кабрио е 1 само Mercedes-Benz 280SL "pagode"...и малку со бројката 90-100 коли мислам се претерува :)

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
таа е бројка, значи од прилика толку коли има во негова колекција.. не се сите во Кочани ама ги донаса постепено... незнам кај му се.. бтв.. мислам дека моментално е во Австралија..

Kajgana Shop

На врв Bottom