I jas gledam naokolu...zainteresiran sum za dobro socuvana skolka, koja ne bila prepravana ili havarisana...ako takva postoi.........Ako nekoj naide na fico do 200 evra vo blizina na Kumanovo neka mi pusti PP. Nemora kolata da e registrirana
тешко то да најш...Да не знаете некој да продава Volkswagen комбе T-1 microbus од 1966 година,пошто јас имам такво комбе,но ми фалат делови и неможам да почнам да го реставрирам.И дали знаете каде можам да најдам фичо од старите модели со обратно отварање на вратата,поздрав.
Мене ми треба заден браник,комплет штопови,комплет жмигавци,VW преден знак,странични поникловани лајсни,и некои други ситници неможам да се сетам сега.Како можам да ставам слика да го видите комбето?ПоздравИма(ше) едно комбе Т1 во Кавадарци, одамна го немам видено. Струмикс го знаеПочнаа да го средуваат и прекинаа, ама и да се продава му недостигаат деловите што тебе ти требаат
![]()
Јас планирам да го рестацрирам во оргинална состојба какво што било пред 43 години.Значи ке го реставрирам до детал.Вака нешто сакм да биди.Ова е во супер состојба. Потруди се малку ако некој дел никако неможеш да го најдеш нарачај преку e-bay или интернет од странство и пази да не го направиш кич инаку може да биде екстра рестацрирано. Какви планови имаш ти ?:smir: