Oldtimers

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ako nekoj naide na fico do 200 evra vo blizina na Kumanovo neka mi pusti PP. Nemora kolata da e registrirana

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Има! Не баш коска да е ама има сочувани ама проблем е што не ги даваат !!! :vozbud:

Член од
16 септември 2008
Мислења
323
Поени од реакции
3
Таткоми има еден пријател продава фичо ама каква состојба е незнам 250е бара чоекот.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
ајдеее дојде времето кога фичото станува посакувано....штета што го продадовме пред 5-6 години....за 200 го шитнавме...криво ми е.....таа кола е закон

Член од
16 септември 2008
Мислења
323
Поени од реакции
3
Е до фчера си ги фрлафме колите во отпад за 5.000ден а сега даваме 3 пати повеќе пари

Член од
5 јуни 2009
Мислења
24
Поени од реакции
1
Да не знаете некој да продава Volkswagen комбе T-1 microbus од 1966 година,пошто јас имам такво комбе,но ми фалат делови и неможам да почнам да го реставрирам.И дали знаете каде можам да најдам фичо од старите модели со обратно отварање на вратата,поздрав.

S

StormRage

Гостин
Да не знаете некој да продава Volkswagen комбе T-1 microbus од 1966 година,пошто јас имам такво комбе,но ми фалат делови и неможам да почнам да го реставрирам.И дали знаете каде можам да најдам фичо од старите модели со обратно отварање на вратата,поздрав.
тешко то да најш...

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Има(ше) едно комбе Т1 во Кавадарци, одамна го немам видено. Струмикс го знае :) Почнаа да го средуваат и прекинаа, ама и да се продава му недостигаат деловите што тебе ти требаат :)

Член од
5 јуни 2009
Мислења
24
Поени од реакции
1
Има(ше) едно комбе Т1 во Кавадарци, одамна го немам видено. Струмикс го знае :) Почнаа да го средуваат и прекинаа, ама и да се продава му недостигаат деловите што тебе ти требаат :)
Мене ми треба заден браник,комплет штопови,комплет жмигавци,VW преден знак,странични поникловани лајсни,и некои други ситници неможам да се сетам сега.Како можам да ставам слика да го видите комбето?Поздрав

Ова е моето комбе.

Па ако знае некој кај можам да најдам уште едно вакво комбе во било каква состојба да го искористам за делови за делови било каде во Македонија. И да се фатам за работа.:helou:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ова е во супер состојба. Потруди се малку ако некој дел никако неможеш да го најдеш нарачај преку e-bay или интернет од странство и пази да не го направиш кич инаку може да биде екстра рестацрирано. Какви планови имаш ти ?:smir:

Член од
5 јуни 2009
Мислења
24
Поени од реакции
1
Ова е во супер состојба. Потруди се малку ако некој дел никако неможеш да го најдеш нарачај преку e-bay или интернет од странство и пази да не го направиш кич инаку може да биде екстра рестацрирано. Какви планови имаш ти ?:smir:
Јас планирам да го рестацрирам во оргинална состојба какво што било пред 43 години.Значи ке го реставрирам до детал.Вака нешто сакм да биди.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Епа немаш гајле на добар пат си направи си го од мерак, единствено јас би одел на хромирани браници иако фабрички не беа такви :smir:

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Дечки има во скопјево Мустанзи???Ај ако може некој да постира слика:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom