Oldtimers

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Конкрит, малиот и големиот репаш си ги ставил :) Мераци...
За стапчето...го имам на ФИАТ-от...менувач...хехехе...такви веќе...не се прават, дефинитивно :)
И таква изведба на рачна...4-та педала...

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Cadillac Coupe De Ville

Dodge Charger

1963 Corvette StingRay

Lincoln Continental

ај доста се ....

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Филинг се олдтајмерите. Еве еден од ептен постарите. Mercedes 170D. Замислисе со овој модел во град...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Море...се замислувам со се постаро од 35 години...

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
FIAT 131 Volumetrico Abarth
Еден од моите фаворити.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Еве ви нешто да лифкате.... особено Џип :)

Шаржер на Битолски табли!

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.197
Поени од реакции
12.097
Еден и единствен во неговиот мажествен изглед.

Можеби наредната финансиска криза во САД ќе може да се донеси еден? :)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703

prv pat go imam videno Mustangot .. od prvite....pred grand Hotel vo Skopje pred skoro "pola vek" i padnav od prva raka...neverojatno ednostaven avtomobil...amerikanski prosta mehanika , a ima nekoj neviden duh...
................bese metalik zelen so zatna prasina vo bojata... :)

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Еве ви нешто да лифкате.... особено Џип :)

Шаржер на Битолски табли!

Вака на слика изгледа супер, го возат ли и дали е со оригиналниот мотор?
да прашам нешто друго... пред недела-две бев на аеродромот кај Логоварди. Е сега на влезот во Битола од десната страна во еден двор имаше една стара кола, појма неам каков модел беше. Црна и многу широка,со огромни хромирани браници и во лоша состојба. Некоја Волга е или пак нешто америчко? како не ја сликав...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Вака на слика изгледа супер, го возат ли и дали е со оригиналниот мотор?
да прашам нешто друго... пред недела-две бев на аеродромот кај Логоварди. Е сега на влезот во Битола од десната страна во еден двор имаше една стара кола, појма неам каков модел беше. Црна и многу широка,со огромни хромирани браници и во лоша состојба. Некоја Волга е или пак нешто америчко? како не ја сликав...
1. Шаржерот дреми заклучен во некоја гаража, го вадат еднаш на 3-4 месеци, кој го видел го видел кој не аш... Веза неам шо има под хауба.

2. Тоа што си го видел знам каде е, и е некој Амер. Се накај Понтијак или Шеви ме влече, ама е во толку лоша состојба што од таму може само во отпад за старо железо да оди.

3. Абе не знаете што се лежи во Битолските гаражи. Ах, да имам 1 недела власт, како би ги отварал и се постаро би собрал во МВР. Според моите сознанија еве што има: Ситроен ДС/Ами8/Дијана6/Спачек, Опел Аскона А и Б серија, Опел ГТ, Опели рекорди не се добројуваат, БМВ 1602, БМВ 2002 тии кабро варијанта, Мерцедес 115 купе, репаши мали и големи, Фиати 128 спорт, 127 и што уште не.

Некни се продаде Мерџо 123 200д со 30.000 км, за 3.000 евра. Верувајте Битолчани се срање народ (бараат ненормални цени), за на крај да ја фрли колата на отпад. И не ја продава за некоја разумна цена да ја средиш додека има шанси и делови за неа.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
1. Шаржерот дреми заклучен во некоја гаража, го вадат еднаш на 3-4 месеци, кој го видел го видел кој не аш... Веза неам шо има под хауба.

2. Тоа што си го видел знам каде е, и е некој Амер. Се накај Понтијак или Шеви ме влече, ама е во толку лоша состојба што од таму може само во отпад за старо железо да оди.

3. Абе не знаете што се лежи во Битолските гаражи. Ах, да имам 1 недела власт, како би ги отварал и се постаро би собрал во МВР. Според моите сознанија еве што има: Ситроен ДС/Ами8/Дијана6/Спачек, Опел Аскона А и Б серија, Опел ГТ, Опели рекорди не се добројуваат, БМВ 1602, БМВ 2002 тии кабро варијанта, Мерцедес 115 купе, репаши мали и големи, Фиати 128 спорт, 127 и што уште не.

Некни се продаде Мерџо 123 200д со 30.000 км, за 3.000 евра. Верувајте Битолчани се срање народ (бараат ненормални цени), за на крај да ја фрли колата на отпад. И не ја продава за некоја разумна цена да ја средиш додека има шанси и делови за неа.
Хммм...ништо чудно да е некоја нафтена печка 300Д од 123...
така обично се тјунираат американци кај нас.
А сум видел и случаи со нафтени печки Тома Винкович и ИМТ 539, во покултурна варијанта ТАМ, која пак е дериват на Перкинс...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
0
Поени од реакции
0
ми треба информација дали имате некој што продава фордов мотор v6 2.8l или сте слушнале за нешто слично. благодарам

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Dajte be kazete kade ima nekoj old timer, na koe mesto se naoga i ako ne mozete da poznaete sto model e i od koja godina sliknete go so mob...ako ima na nego list so informacii deka se prodava sliknete go i listot :) resen sum da zemam nekoj old timer ama sakam nekoj od stilot na eldorado...sakam golem old timer.

Kajgana Shop

На врв Bottom