Oldtimers

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Сакаш да поминам до кај човечето да потпрашам шо возило е и како?
ако имаш време помини, а јас пак нешто друго ќе гледам утре да сликнам и да ти покажам :)

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.910
Поени од реакции
731
Видете го овој Шевролет
малку е преценет ама мотор од 5800 кубика......ако е точно како што пишува па тоа е лудница.не е баш олдтимер ама мислам дека тука му е местото...

Член од
30 октомври 2008
Мислења
0
Поени од реакции
0
МИ ТРЕБА ИНФОРМАЦИЈА ДАЛИ ЗНАЕТЕ НЕКОЈ ШТО ПРОДАВА ФОРДОВ V6 2.8L

Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485
можеби звучи како клише,ама јас сум заљубен во елеонор,тоа ми е најака кола воопшто произведена до сега

Член од
30 октомври 2008
Мислења
0
Поени од реакции
0
Луге луд сум по класика како да ви пустам слики од возилцето ми требаат коментари во врска со него (позитивни и негативни)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Оди на http://www.imageshack.us/ и аплоадирај. Потоа копи на делот hotlink for forums и пасте во мислењето. Толку.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
A така!!!Купето!!!
фарбана во Еднокуќево, така?
Со убави бандаши таман од времето, ја гледам по градов. :)
Ако ме прашаш мене, тоа е преубав примерок за да ставаш шестак од понови Форд модели.
Знаеш...ако правиш веќе нешто ептен кастом, најди некој друг, не толку здрав примерок и работи го.
Овој си заслужува да биде оригинален.
Сепак, твоја желба :)
Колку кошташе досега?

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
али во недостаток на вакви, ке се задоволам со ваков, кој се надевам дека ке го имам за брзо

Ти реков дека ќе ти сликам нешто.. па еве

Волвото и заставата 850 стојат таму добри 10 години, а Мерцедесите се донесени скоро. Тоа што ти го сакаш - два вакви црни 115ки. Има и една 123ка. Ова црвеното не го загледав и не знам шо кола е. Секој ден минам од таму ама никогаш немам видено чии се. Со оглед на тоа што спомнав колку време стојат волвото и заставата, изгледа и овие не се за продавање

Kajgana Shop

На врв Bottom